Ochutnávka vína na WineDay zadarmo

Pozývame vás stráviť príjemný deň s vínom na jedno z podujatí WineDay. Desiati z vás majú teraz šancu degustovať vína zadarmo.

Pozývame vás stráviť príjemný deň s vínom na jedno z podujatí WineDay. Desiati z vás majú teraz šancu degustovať vína na WineDay zadarmo. Stačí len odpovedať na jednoduchú otázku a práve vy si môžete vychutnať úžasné vína z celého sveta a užívať relax v Košiciach, Tatranskej Lomnici alebo Nitre.

Kultúra vína sa rozrastá, a preto chceme umožniť gastronomický zážitok z degustácie vín všetkým milovníkom vína v každom kúte Slovenska. Urobte si chvíľu čas a zastavte sa na jednom z viacerých podujatí pod hlavičkou Wineday a degustujte, ochutnávajte, rozprávajte sa o víne a to všetko so sprievodom profesionálnych sommeliérov.

Ponuka na WineDay je bohatá a určite si nájdete svoju ikonu medzi 30 značkami vína, z 11 krajín sveta. Práve tu môžete ochutnať vyše 50 druhov nezameniteľných druhov vína z Francúzska, Talianska, Chile, USA, Afriky a iných krajín sveta.

Vyberte sa na jedno z podujatí WineDay

8.11.2012

Košice

Hotel Yasmin

9.11.2012

Tat. Lomnica

Grand Hotel Praha

23.11.2012

Nitra

Hotel Zlatý Kľúčik

Súťažná otázka

Koľko druhov vína nájdete na WineDay?

Odpovede nám píšte do 2.novembra 2012 na wineday@corner.sk. Zo správnych odpovedí vyžrebujeme 10-tich výhercov, ktorí získajú 10 degustačných žetónov na ktorékoľvek podujatie WineDay.

Zoznam výhercov bude uverejnený aj na stránke www.vino.sme.sk

Na Wineday si stačí priamo na mieste zakúpiť degustačné žetóny. 1 degustačná vzorka = 1 žetón = 1 €. Žetóny sú medzi jednotlivými podujatiami prenosné.

V predpredaji vám však ponúkame poukazy na žetóny za zvýhodnenú cenu – 20 žetónov za 15 €! Môžete si ich zakúpiť na  www.vino.sme.sk.

Viac o WineDay sa dozviete špeciálnej stránke venovanej podujatiu.

Prevádzkovateľom internetového obchodu www.vino.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť CORNER s. r. o.

Šesť dôvodov, prečo sa oplatí cestovať do Ruska

Ruské poklady sa dostali do hľadáčika cestovateľov nielen kvôli majstrovstvám.

Špeciálna príloha: Krížovky na leto

Prílohu pre všetkých, čo radi lúštia, nájdete už v piatok 20. júla v denníku SME.

Najpredávanejšou jazdenkou v tuzemsku bola Škoda Octavia

Z autocentier AAA AUTO si zákazníci za prvých šesť mesiacov odviezli 41 000 vozidiel.

Gopass-dovolenka, ktorá sa oplatí

Dovolenka vo Vysokých Tatrách a v Liptove bude toto leto opäť výhodnejšia.