SECO vás pozýva otestovať novú ŠKODU Rapid

Spoznajte osobne čisté elegantné krivky, odvážny a moderne pôsobiaci dizajn a veľkorysý priestor novej ŠKODY Rapid.

Príďte v termíne od 19.11. do 24.11. 2012  do SECA Autotrans v Košťanoch nad Turcom na testovacie jazdy a spoznajte moderné rodinné auto.

ŠKODA Rapid dopĺňa modelovú paletu v priestore medzi modelmi Fabia a Octavia. Mimoriadne veľkorysou ponukou priestoru stanovuje Rapid nové štandardy vo svojej triede. Žiadny iný automobil v tomto segmente neponúka toľko miesta pre kolená a nad hlavami cestujúcich na zadných sedadlách, ani tak veľký batožinový priestor (550 litrov). Na svoju triedu je Rapid mimoriadne všestranný: je elegantný ako sedan a pritom praktický ako kombi. Ako u každého vozidla značky ŠKODA, aj v prípade modelu Rapid je kladený mimoriadny dôraz na praktickosť. Nový model má 19 „Simply Clever“ prvkov. Príkladom chytrého riešenia je škrabka na ľad, integrovaná do viečka palivovej nádrže. Škrabka má vo vozidle svoje pevné miesto, takže v zime odpadá jej často nepríjemné hľadanie. Ďalším praktickým riešením je obojstranný koberec v batožinovom priestore alebo praktický držiak reflexnej vesty umiestnený pod sedadlom vodiča. Ako prvý sériový automobil značky predstavuje Rapid nový dizajnový jazyk ŠKODA AUTO: svieži, jasný, precízne a nadčasovo elegantný. Uprostred čela sa nachádza nové logo značky ŠKODA - okrídlený šíp precízne vyhotovený v chróme, umiestnený na matnom čiernom pozadí a obklopený jemnou chrómovou líniou. Usporiadanie hmloviek a svetlometov pripomína štvorlístok. Elegantný bočný pohľad evokuje siluetu v štýle kupé a má jasne modelované plochy a línie. Rovnako aj zadok predstavuje jasné línie, sviežosť a precíznosť: zadné skupinové svetlá majú pre značku ŠKODA typický dizajn v tvare písmena C, tentoraz v novej podobe s kryštalickým výbrusom. Pokiaľ ide o bezpečnosť, ŠKODA Rapid presviedča rozsiahlou výbavou v oblasti aktívnej a pasívnej bezpečnosti. Štandardom pre krajiny EÚ je ESC (Electronic Stability Control) a šestica airbagov. Ponuka motorov zahŕňa v Európe štyri benzínové a dva vznetové motory. Už od začiatku predaja bude k dispozícii päť variantov vo verzii Green tec.

Viac na www.seco.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.

Rastie nám pokrivená generácia?

Zhrbené hlavy nad mobilmi či tabletmi niekoľko hodín denne. Čo hovorí odborník

Pivovar Šariš podporí cestovný ruch v Prešovskom kraji

Projekty na rozvoj cestovného ruchu majú šancu získať prostriedky od Pivovaru Šariš, ktorý patrí do spoločnosti Pivovary Topvar.