Tieto Vianoce si stihnete pozrieť viac

Priznajte sa, tiež patríte k priaznivcom vianočných filmov a rozprávok, no pri pečení dobrôt si nestíhate pozrieť všetko, čo by ste chceli? Záchrana je poruke.

S televíznymi službami od Orangeu už nemôžete premeškať žiadny z vašich obľúbených programov. Vysielanie si totiž prispôsobíte sami vďaka užitočným moderným funkciám. Či už ste v pokrytí optického pripojenia alebo nie, Orange má pre každého z vás riešenie, vďaka ktorému vždy pozeráte to, čo práve chcete. Napríklad vďaka archívu sa vám otvára prístup k programu odvysielanému 7 dní spätne, takže už nie ste odkázaní na nahrávanie vopred, ale pozriete si čokoľvek aj týždeň dozadu. Poruke máte aj možnosť kedykoľvek si požičať film priamo cez váš diaľkový ovládač. Jednoducho si vyberiete titul z bohatej filmovej ponuky podľa vašej nálady. Moderné televízne služby od Orangeu dokonca vnášajú  do televíznej zábavy nové pravidlá – už ani neplatí, že na pozeranie televízneho vysielania je určený televízor. Svoj obľúbený film môžete sledovať nielen na obrazovke počítača vo vedľajšej izbe, ale dokonca aj cestou do práce, vo vlaku či v autobuse na rôznych zariadeniach ako smartfón či tablet. Vyberte si a vyskúšajte sami výhody, ktoré vám prináša FiberTV, TV Extra či SatTV Extra. Viac o ponuke televíznych služieb od Orangeu nájdete na www.orange.sk.

Prihláste sa a vložte PR článok

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.

Rastie nám pokrivená generácia?

Zhrbené hlavy nad mobilmi či tabletmi niekoľko hodín denne. Čo hovorí odborník

Pivovar Šariš podporí cestovný ruch v Prešovskom kraji

Projekty na rozvoj cestovného ruchu majú šancu získať prostriedky od Pivovaru Šariš, ktorý patrí do spoločnosti Pivovary Topvar.