Tri tipy ako byť šik za 20 euro

Poznáte to – sedíte s kamarátkou na terase obľúbenej reštaurácie, zase raz rozoberáte problémy svojho šatníka a prázdnej peňaženky, a práve vtedy sa okolo vás „ako naschvál“ promenádujú snáď najlepšie oblečené ženy v meste! Depresia rapídne stúpa s počtom vypitých pohárov vína a dokonale zladených outfitov na ulici.

My ženy sme náročné. Aj keď náš šatník praská vo švíkoch, známe „nemám si čo obliecť!“ zaručene skôr či neskôr zaznie. Byť šik a sexi však nie je len otázkou peňazí. Za tie si štýl nekúpite. Namiesto drahého nevkusu stavte radšej na efektné detaily a osobitosť.

Prvá rada znie: inšpirujte sa svetom okolo vás. A to nielen na ulici, ale predovšetkým na internete. Je to jednoduché a takmer zadarmo! Sledujte fashion blogy o móde ulice, pozrite si trendy z prehliadkových mól a ženských časopisov. Vyzbrojená potrebným know-how odštartujte lov na vychytávky šatníka.

Rada číslo dva: prevetrajte mamin (babkin, sestrin, kamarátkin) starý šatník. Ak všetky staré dobré kúsky zapadli prachom, zaiste nájdete pár retro drobností aj na spodku svojej vlastnej skrine. Móda sa neustále vracia, buďte na to pripravené a využite, čo sa dá. Aktuálnym hitom sú napríklad kožušiny. V škatuli na povale určite nájdete štólu z líšky alebo zajaca, ktorá ani po rokoch nestratila na kvalite. Postačí, keď ju vyvetráte alebo necháte vyčistiť v čistiarni.

Tretia rada hovorí: spoľahnite sa na jeden dobre kombinovateľný kúsok. Dobre padnúce sako, džínsy alebo „malé čierne“ môžete nosiť aj celý týždeň a stále inak. Kombinovaním s inými jednoduchými kúskami môžete vytvoriť aj desať rôznych outfitov. Čo je ešte lepšie – tieto veci môžete nosiť po celý rok a prakticky neobmedzene. Zaručene nikdy nevyjdú z módy. Investujte do niekoľkých výrazných doplnkov, ktoré váš obľúbený kúsok ozvláštnia. Môže to byť efektná brošňa s farebnými pierkami alebo napríklad hodvábna farebná šatka.

Úplne najlepšie je, keď môžete vaše nákupné chute uspokojiť zadarmo. Nech už preferujete povianočné výpredaje, alebo nové kolekcie, my vám v tom pomôžeme. SPP vám teraz prináša 20 eur a postará sa aj o to, aby ste dlhodobo ušetrili. Pri podpise zmluvy na odber elektriny od SPP získate super zľavu na prvých 6 mesiacov a 20 eur, ktoré môžete okamžite minúť podľa vašej chuti. Želáme vám príjemné nakupovanie.

Viac informácií na: http://www.spp.sk/?komodita=elektrina&segment=dom

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu