TV SME je dostupná aj cez set-top box od Antiku

Vďaka set-top boxu od spoločnosti ANTIK je teraz možné pozerať videá z TV SME aj na starších televízoroch. Všetko zabezpečí drobné zariadenia Smart TV box, Juice Mini a Juice Pro 7105, ktoré spoločnosť ANTIK poskytuje väčšine svojich zákazníkov.

Odkaz na aplikáciu TV SME pribudne v základom menu po aktualizácii, ktorá prebehne všetkým používateľom SmartTVboxu do konca a na zariadeniach Juice mini a Juice Pro 7015 v najbližšom období.

TV SME pre ANTIK je už treťou aplikáciou pre televíznu platformu z dielne skupiny SME.sk. Od júna 2012 je dostupná aplikácia TV SME pre SMART TV zariadenia so značkou Samsung a od jesene aplikácia pre SMART TV LG. Počet inštalácií aplikácií TV SME na všetkých platformách sa blíži k 40 tisícom.

Spoločnosť ANTIK Telecom, ktorá poskytuje telekomunikačné služby, pripojenie k internetu, telefonovanie aj digitálnu televíziu Tango.

TV SME (tv.sme.sk) je televízne štúdio fungujúce popri najväčšom spravodajskom webe na Slovensku Sme.sk. Produkuje spravodajstvo, zábavné relácie (Ako prežiť s Grausom, Trnkova Nová vlastiveda) a life-stylové relácie (auto-recenzie Chválov test či seriál Fotili sme...) a ďalšie. V novembri 2012 bola domovská stránka televízie tv.sme.sk s 283 tisíckami reálnych užívateľov treťou najnavštevovanejšou stránkou v kategórií TV a rádiá po weboch televízií Markíza a Joj.

Prihláste sa a vložte PR článok

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.

Rastie nám pokrivená generácia?

Zhrbené hlavy nad mobilmi či tabletmi niekoľko hodín denne. Čo hovorí odborník

Pivovar Šariš podporí cestovný ruch v Prešovskom kraji

Projekty na rozvoj cestovného ruchu majú šancu získať prostriedky od Pivovaru Šariš, ktorý patrí do spoločnosti Pivovary Topvar.