Utorok, 19. január, 2021 | Meniny má MárioKrížovkyKrížovky

TV SME je dostupná aj cez set-top box od Antiku

Vďaka set-top boxu od spoločnosti ANTIK je teraz možné pozerať videá z TV SME aj na starších televízoroch. Všetko zabezpečí drobné zariadenia Smart TV box, Juice Mini a Juice Pro 7105, ktoré spoločnosť ANTIK poskytuje väčšine svojich zákazníkov.

Odkaz na aplikáciu TV SME pribudne v základom menu po aktualizácii, ktorá prebehne všetkým používateľom SmartTVboxu do konca a na zariadeniach Juice mini a Juice Pro 7015 v najbližšom období.

TV SME pre ANTIK je už treťou aplikáciou pre televíznu platformu z dielne skupiny SME.sk. Od júna 2012 je dostupná aplikácia TV SME pre SMART TV zariadenia so značkou Samsung a od jesene aplikácia pre SMART TV LG. Počet inštalácií aplikácií TV SME na všetkých platformách sa blíži k 40 tisícom.

Spoločnosť ANTIK Telecom, ktorá poskytuje telekomunikačné služby, pripojenie k internetu, telefonovanie aj digitálnu televíziu Tango.

TV SME (tv.sme.sk) je televízne štúdio fungujúce popri najväčšom spravodajskom webe na Slovensku Sme.sk. Produkuje spravodajstvo, zábavné relácie (Ako prežiť s Grausom, Trnkova Nová vlastiveda) a life-stylové relácie (auto-recenzie Chválov test či seriál Fotili sme...) a ďalšie. V novembri 2012 bola domovská stránka televízie tv.sme.sk s 283 tisíckami reálnych užívateľov treťou najnavštevovanejšou stránkou v kategórií TV a rádiá po weboch televízií Markíza a Joj.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

V centre Bratislavy ako na dedine. Ako sa býva v hlavnom meste?

Porovnali sme život v Bratislave na štyroch rôznych miestach.

Najobľúbenejšie auto Slovákov je opäť ŠKODA

Značka aj napriek pandémii trhala rekordy.

Predajom kraľovala FABIA, ŠKODA valcovala jednotlivé segmenty. Jednoznačné prvenstvo značky ŠKODA potvrdzujú aj celkové predaje jednotlivých modelov, ktoré suverénne vedie model FABIA – 4 607 ks.

PLANEO Elektro funguje aj počas lockdownu - má akčný výpredaj

V najrozšírenejšej sieti elektropredajní môžete stále POHODLNE NAKUPOVAŤ A TOVAR mať doma EŠTE DNES. Teraz dokonca ešte lacnejšie.