Pondelok, 30. november, 2020 | Meniny má Ondrej, AndrejKrížovkyKrížovky

Záujem o rezerváciu dovolenky v predstihu stále rastie

V decembri 2012 si v porovnaní s decembrom 2011 rezervovalo letnú dovolenku takmer dvojnásobné množstvo zákazníkov Ačko-travel.sk. Využili tak výhody, ktoré rezervácia dovolenky v predstihu ponúka.

Využili tak výhody, ktoré rezervácia dovolenky v predstihu ponúka.
Aké najväčšie výhody môžete získať?

Využite First moment zľavy

First moment zľavy sa v januári šplhajú do výšky 20% až 35%. Tieto zľavy sú garantované a nemenia sa každý deň tak, ako to býva pri last minute zľavách, ktorých výška bola v posledných rokoch iba 10% až 30%.

Navýšte si zľavu úhradou celej ceny zájazdu

Veľkou výhodou a úsporou financií počas first moment zliav je úhrada celej ceny zájazdu. Získate tím navýšenie zľavy o 1-3%, čo je viac ako úroky v banke za rovnaké obdobie. Zároveň máte garantovanú cenu dovolenky i v prípade zavedenia palivových príplatkov.

Vyberte si cenovo najvýhodnejší hotel

V období first moment zliav si vyberáte z veľkej ponuky hotelov, ktoré budú určite voľné. Môžete tak získať cenovo výhodné dovolenky v porovnaní s letným obdobím, kedy Vám na výber zostáva už len malá časť dovtedy nevypredaných hotelov a leteniek. Cenovo najvýhodnejšie ponuky sa totiž vypredajú veľmi rýchlo.

Vezmite na dovolenku deti zadarmo

Tento rok prišli niektoré cestovné kancelárie s možnosťou kombinovania zliav za dospelú osobu so zľavou na dieťa, čo v minulosti nebolo možné. Môžete tak získať výhodnú cenu dovolenky pre dospelú osobu a zároveň Vaše dieťa pocestuje na dovolenku zadarmo aj vrátane letenky.

Pozrite si aktuálne FIRST MOMENT DOVOLENKY na Ačko-travel.sk so zľavami až do 35%.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Changes to the System of Remedies under the Amendment to the PPL

Everybody Wants to Change the Procurement Law.

Venujte na Vianoce darček plný informácií

Vaša rodina a priatelia si môžu nájsť pod stromčekom Ročné predplatné SME.sk.

Zdravé varenie: zábava pre celú rodinu

Náročné jarné a momentálne aj jesenné obdobie znamená, že doma trávime oveľa viac času, ako sme zvyknutí.