Nedeľa, 15. december, 2019 | Meniny má Ivica

Záujem o rezerváciu dovolenky v predstihu stále rastie

V decembri 2012 si v porovnaní s decembrom 2011 rezervovalo letnú dovolenku takmer dvojnásobné množstvo zákazníkov Ačko-travel.sk. Využili tak výhody, ktoré rezervácia dovolenky v predstihu ponúka.

Využili tak výhody, ktoré rezervácia dovolenky v predstihu ponúka.
Aké najväčšie výhody môžete získať?

Využite First moment zľavy

First moment zľavy sa v januári šplhajú do výšky 20% až 35%. Tieto zľavy sú garantované a nemenia sa každý deň tak, ako to býva pri last minute zľavách, ktorých výška bola v posledných rokoch iba 10% až 30%.

Navýšte si zľavu úhradou celej ceny zájazdu

Veľkou výhodou a úsporou financií počas first moment zliav je úhrada celej ceny zájazdu. Získate tím navýšenie zľavy o 1-3%, čo je viac ako úroky v banke za rovnaké obdobie. Zároveň máte garantovanú cenu dovolenky i v prípade zavedenia palivových príplatkov.

Vyberte si cenovo najvýhodnejší hotel

V období first moment zliav si vyberáte z veľkej ponuky hotelov, ktoré budú určite voľné. Môžete tak získať cenovo výhodné dovolenky v porovnaní s letným obdobím, kedy Vám na výber zostáva už len malá časť dovtedy nevypredaných hotelov a leteniek. Cenovo najvýhodnejšie ponuky sa totiž vypredajú veľmi rýchlo.

Vezmite na dovolenku deti zadarmo

Tento rok prišli niektoré cestovné kancelárie s možnosťou kombinovania zliav za dospelú osobu so zľavou na dieťa, čo v minulosti nebolo možné. Môžete tak získať výhodnú cenu dovolenky pre dospelú osobu a zároveň Vaše dieťa pocestuje na dovolenku zadarmo aj vrátane letenky.

Pozrite si aktuálne FIRST MOMENT DOVOLENKY na Ačko-travel.sk so zľavami až do 35%.

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,5 miliónov čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

Lámete si hlavu nad vianočným darčekom?

Prekvapte obsahom. Darujte čítanie od SME.sk na celý rok.

Kam na výlet so svojimi známymi

Darovať možete aj kúsok Slovenska.

First moment Turecko: Využite zľavy na špičkové hotely

First moment zľavy do Turecka očakáva veľa dovolenkárov. Ušetrite za top hotely.