Záujem o rezerváciu dovolenky v predstihu stále rastie

V decembri 2012 si v porovnaní s decembrom 2011 rezervovalo letnú dovolenku takmer dvojnásobné množstvo zákazníkov Ačko-travel.sk. Využili tak výhody, ktoré rezervácia dovolenky v predstihu ponúka.

Využili tak výhody, ktoré rezervácia dovolenky v predstihu ponúka.
Aké najväčšie výhody môžete získať?

Využite First moment zľavy

First moment zľavy sa v januári šplhajú do výšky 20% až 35%. Tieto zľavy sú garantované a nemenia sa každý deň tak, ako to býva pri last minute zľavách, ktorých výška bola v posledných rokoch iba 10% až 30%.

Navýšte si zľavu úhradou celej ceny zájazdu

Veľkou výhodou a úsporou financií počas first moment zliav je úhrada celej ceny zájazdu. Získate tím navýšenie zľavy o 1-3%, čo je viac ako úroky v banke za rovnaké obdobie. Zároveň máte garantovanú cenu dovolenky i v prípade zavedenia palivových príplatkov.

Vyberte si cenovo najvýhodnejší hotel

V období first moment zliav si vyberáte z veľkej ponuky hotelov, ktoré budú určite voľné. Môžete tak získať cenovo výhodné dovolenky v porovnaní s letným obdobím, kedy Vám na výber zostáva už len malá časť dovtedy nevypredaných hotelov a leteniek. Cenovo najvýhodnejšie ponuky sa totiž vypredajú veľmi rýchlo.

Vezmite na dovolenku deti zadarmo

Tento rok prišli niektoré cestovné kancelárie s možnosťou kombinovania zliav za dospelú osobu so zľavou na dieťa, čo v minulosti nebolo možné. Môžete tak získať výhodnú cenu dovolenky pre dospelú osobu a zároveň Vaše dieťa pocestuje na dovolenku zadarmo aj vrátane letenky.

Pozrite si aktuálne FIRST MOMENT DOVOLENKY na Ačko-travel.sk so zľavami až do 35%.

Dovolenka s deťmi v Egypte a tipy na overené hotely

S dieťaťom do Egypta? Na čo myslieť pred cestou a tipy na hotely pre rodiny.

Ako dlho trvá vybavenie hypotéky? Zopár dní, ale aj pár týždňov

NBS vydala nariadenie, ktoré upravuje poskytovanie hypoték nad 90 % a 80 % hodnoty zabezpečenia. Platiť začína 1. 7. 2018.

Všetko, čo rodiny milujú

Ponuka rodinných dovoleniek v Burgenlande

Trpký darček od vlády: prichádza nová 8 % daň z poistiek

Vláda chce od ľudí zinkasovať 60 miliónov navyše.