Streda, 29. jún, 2022 | Meniny má Peter, Pavol, Petra

Vychutnajte si najsladšie momenty s Becherovkou a čokoládou

Vyskúšali ste už magické spojenie Becherovky a luxusnej čokolády?

Vyskúšali ste už magické spojenie Becherovky a luxusnej čokolády? Je na to ten správny čas, ku každej spoločnej porcii Becherovky teraz totiž v slovenských podnikoch dostanete originálne, ručne vyrobené pralinky z dielne Gerardin chocolate de luxe. Oddajte sa sladkým spoločným chvíľam!

Najobľúbenejší bylinný likér Čechov a Slovákov sa spojil s výrobcom luxusnej čokolády, aby svojim milovníkom počas dlhých zimných večerov priniesol ešte intenzívnejší zážitok z chvíľ strávených s blízkymi. Vo viac ako 1000 slovenských baroch tak teraz každý, kto si objedná 1+1 Becherovky, dostane ku každému poháriku aj jednu zo štyroch unikátnych čokoládových praliniek. Tie zážitok z likéru umocnia starostlivo vyváženými tónmi citróna, mäty, nugátu či ružového korenia.

„Nájsť tú pravú čokoládu, ktorá by sa dokonale snúbila s bylinnou arómou Becherovky a splynula s ňou v lahodnej, horko-sladkej harmónii chutí ako rovný s rovným, nebolo ľahké. Hľadali sme preto medzi tými najlepšími majstrami čokolatiérmi, ktorí sa rovnako ako Becherovka môžu pochváliť rokmi tradície, hrdosťou na svoje remeslo a oddanosťou absolútnej kvalite,“ hovorí Lenka Bačková, brand manager spoločnosti Jan Becher – Slovensko.

Výsledkom hľadania sa napokon stali ručne vyrábané pralinky, ktoré čokoládovňa Gerardin chocolate de luxe vytvorila špeciálne pre Becherovku. Ak si však ich neodolateľné spojenie s likérom chcete vychutnať, mali by ste sa poponáhľať. Výnimočných praliniek totiž vznikol iba obmedzený počet a hriešne chutná akcia tak trvá iba do vyčerpania zásob. Buďte medzi tými šťastnými, ktorí dostanú možnosť ochutnať!

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

5. ročník kurzu Technológia a konštrukcia v praxi - MTF STU a Schaeffler Skalica

Vysoká škola je pre študentov dobrým odrazovým mostíkom. A keď sa môžu zapojiť aj do programu, ich šance na uplatnenie sa vzrastú.

Hocikde ich nekúpite.

Siemens Healthineers je už 30 rokov synonymom precíznej medicíny na Slovensku