Utorok, 24. november, 2020 | Meniny má EmíliaKrížovkyKrížovky

Vychutnajte si najsladšie momenty s Becherovkou a čokoládou

Vyskúšali ste už magické spojenie Becherovky a luxusnej čokolády?

Vyskúšali ste už magické spojenie Becherovky a luxusnej čokolády? Je na to ten správny čas, ku každej spoločnej porcii Becherovky teraz totiž v slovenských podnikoch dostanete originálne, ručne vyrobené pralinky z dielne Gerardin chocolate de luxe. Oddajte sa sladkým spoločným chvíľam!

Najobľúbenejší bylinný likér Čechov a Slovákov sa spojil s výrobcom luxusnej čokolády, aby svojim milovníkom počas dlhých zimných večerov priniesol ešte intenzívnejší zážitok z chvíľ strávených s blízkymi. Vo viac ako 1000 slovenských baroch tak teraz každý, kto si objedná 1+1 Becherovky, dostane ku každému poháriku aj jednu zo štyroch unikátnych čokoládových praliniek. Tie zážitok z likéru umocnia starostlivo vyváženými tónmi citróna, mäty, nugátu či ružového korenia.

„Nájsť tú pravú čokoládu, ktorá by sa dokonale snúbila s bylinnou arómou Becherovky a splynula s ňou v lahodnej, horko-sladkej harmónii chutí ako rovný s rovným, nebolo ľahké. Hľadali sme preto medzi tými najlepšími majstrami čokolatiérmi, ktorí sa rovnako ako Becherovka môžu pochváliť rokmi tradície, hrdosťou na svoje remeslo a oddanosťou absolútnej kvalite,“ hovorí Lenka Bačková, brand manager spoločnosti Jan Becher – Slovensko.

Výsledkom hľadania sa napokon stali ručne vyrábané pralinky, ktoré čokoládovňa Gerardin chocolate de luxe vytvorila špeciálne pre Becherovku. Ak si však ich neodolateľné spojenie s likérom chcete vychutnať, mali by ste sa poponáhľať. Výnimočných praliniek totiž vznikol iba obmedzený počet a hriešne chutná akcia tak trvá iba do vyčerpania zásob. Buďte medzi tými šťastnými, ktorí dostanú možnosť ochutnať!

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Ako vybrať AKU reťazovú pílu

Tento sprievodca Vám pomôže zvážiť kľúčové prvky a faktory pri výbere akumulátorovej reťazovej píly podľa Vašich potrieb.

Mercedes-Benz opäť nadizajnoval budúcnosť

Hybridné GLE a GLC sú pripravené ovládnuť segment luxusných SUV.

Budúcnosť M&A v Európe

Čo si myslia investori?