Tatra banka sprístupnila platby mobilom už aj pre Android

Ak máte správny mobil, nepotrebujete peňaženku. Tatra banka spustila bezkontaktné platby už aj pre vybrané smartfóny.

Tatra banka v spolupráci s mobilným operátorom O2 prináša ako prvá na Slovensku platby mobilmi, ktoré majú v sebe zabudovanú technológiu NFC. Vďaka nej stačí len priložiť telefón k platobnému terminálu a platba prebehne v okamihu.

Pozrite si mobilnú platbu

Pri platbách do 20 eur sa môžete rozhodnúť, či chcete zadávať PIN. Pri platbách nad 20 EUR budete aplikáciou automaticky vyzvaný. PIN si zvolíte vlastný a môžete ho kedykoľvek bezplatne zmeniť. Platiť mobilným telefónom je možné vo všetkých obchodoch, ktoré sú vybavené bezkontaktným terminálom. Len Tatra banka nainštalovala takýchto zariadení takmer 7 000 po celom Slovensku.

Zistite, kde všade môžete už dnes platiť mobilom

Aby ste mohli platiť svojim smartfónom, budete potrebovať špeciálnu NFC SIM kartu, aplikáciu O2 Karty v mobile a službu Bezkontaktné mobilné platby. Výmena SIM karty je bezplatná, pričom vaše telefónne číslo vám bude ponechané nezmenené. V predajniach O2 vám pracovníci poradia, či máte ten správny telefón (aktuálne Samsung Galaxy S III a Samsung Galaxy Mini II), vymenia kartu a nainštalujú spomínanú aplikáciu. Potom si už len stačí aktivovať službu Bezkontaktné mobilné platby v ktorejkoľvek pobočke Tatra banky. Ak ste klientom Tatra banky, túto službu si môžete aktivovať aj prostredníctvom kontaktného centra DIALOG. Viac info...

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.