Tatra banka sprístupnila platby mobilom už aj pre Android

Ak máte správny mobil, nepotrebujete peňaženku. Tatra banka spustila bezkontaktné platby už aj pre vybrané smartfóny.

Tatra banka v spolupráci s mobilným operátorom O2 prináša ako prvá na Slovensku platby mobilmi, ktoré majú v sebe zabudovanú technológiu NFC. Vďaka nej stačí len priložiť telefón k platobnému terminálu a platba prebehne v okamihu.

Pozrite si mobilnú platbu

Pri platbách do 20 eur sa môžete rozhodnúť, či chcete zadávať PIN. Pri platbách nad 20 EUR budete aplikáciou automaticky vyzvaný. PIN si zvolíte vlastný a môžete ho kedykoľvek bezplatne zmeniť. Platiť mobilným telefónom je možné vo všetkých obchodoch, ktoré sú vybavené bezkontaktným terminálom. Len Tatra banka nainštalovala takýchto zariadení takmer 7 000 po celom Slovensku.

Zistite, kde všade môžete už dnes platiť mobilom

Aby ste mohli platiť svojim smartfónom, budete potrebovať špeciálnu NFC SIM kartu, aplikáciu O2 Karty v mobile a službu Bezkontaktné mobilné platby. Výmena SIM karty je bezplatná, pričom vaše telefónne číslo vám bude ponechané nezmenené. V predajniach O2 vám pracovníci poradia, či máte ten správny telefón (aktuálne Samsung Galaxy S III a Samsung Galaxy Mini II), vymenia kartu a nainštalujú spomínanú aplikáciu. Potom si už len stačí aktivovať službu Bezkontaktné mobilné platby v ktorejkoľvek pobočke Tatra banky. Ak ste klientom Tatra banky, túto službu si môžete aktivovať aj prostredníctvom kontaktného centra DIALOG. Viac info...

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Najvýhodnejšie ročné online predplatné SME.sk len za 29€

Kúpou ročného predplatného ušetríte až 44% oproti týždennému za 1€.

Nový supermarket Fresh otvorili na Aničke

Má vlastnú pekáreň a rozšírený sortiment farmárskych a bio výrobkov.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.