Tatra banka sprístupnila platby mobilom už aj pre Android

Ak máte správny mobil, nepotrebujete peňaženku. Tatra banka spustila bezkontaktné platby už aj pre vybrané smartfóny.

Tatra banka v spolupráci s mobilným operátorom O2 prináša ako prvá na Slovensku platby mobilmi, ktoré majú v sebe zabudovanú technológiu NFC. Vďaka nej stačí len priložiť telefón k platobnému terminálu a platba prebehne v okamihu.

Pozrite si mobilnú platbu

Pri platbách do 20 eur sa môžete rozhodnúť, či chcete zadávať PIN. Pri platbách nad 20 EUR budete aplikáciou automaticky vyzvaný. PIN si zvolíte vlastný a môžete ho kedykoľvek bezplatne zmeniť. Platiť mobilným telefónom je možné vo všetkých obchodoch, ktoré sú vybavené bezkontaktným terminálom. Len Tatra banka nainštalovala takýchto zariadení takmer 7 000 po celom Slovensku.

Zistite, kde všade môžete už dnes platiť mobilom

Aby ste mohli platiť svojim smartfónom, budete potrebovať špeciálnu NFC SIM kartu, aplikáciu O2 Karty v mobile a službu Bezkontaktné mobilné platby. Výmena SIM karty je bezplatná, pričom vaše telefónne číslo vám bude ponechané nezmenené. V predajniach O2 vám pracovníci poradia, či máte ten správny telefón (aktuálne Samsung Galaxy S III a Samsung Galaxy Mini II), vymenia kartu a nainštalujú spomínanú aplikáciu. Potom si už len stačí aktivovať službu Bezkontaktné mobilné platby v ktorejkoľvek pobočke Tatra banky. Ak ste klientom Tatra banky, túto službu si môžete aktivovať aj prostredníctvom kontaktného centra DIALOG. Viac info...

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu