NIKÉ: Výhru 33 333 eur „vytipovala“ žena!

Pokorila mužov v ich tradične silnej disciplíne!

Pokorila mužov v ich tradične silnej disciplíne!

Aj to by sme mohli povedať o ostatnom  cykle hry Miliónový Nikár, ktorú pre svojich priaznivcov pravidelne organizuje Prvá slovenská stávková spoločnosť Niké. Od januára 2006 , kedy tiež vyhrala žena, tvorili skupinu výhercov a čerstvých (korunových) milionárov výhradne muži. Dokázal by si niekto staviť na to, že v poradí už 77. cyklus tejto hry napokon spraví šťastnou a bohatou po siedmich rokoch opäť ženu?

Tipujúca Bratislavčanka si svoju odmenu 33 333 eur prevzala na Generálnom riaditeľstve začiatkom tohto týždňa. „V Niké tipujem ešte len rok a toto bola moja prvá vyššia výhra,“  uviedla.

Prilepšiť si sumou 33 333 eur môžete aj vy. Prvým krokom je registrácia v Klube Niké. Potom počas štyroch týždňov zbierate Niky za uhádnuté výsledky natipovaných stávkových podujatí, ktoré v piatom týždni – miliónovom, vložíte do hry s cieľom mať na konci čo najvyšší počet. Ten, komu sa to podarí, získava výhru 33 333 eur. Peknú finančnú odmenu dostanú aj ďalší deviati v poradí.

Registráciou v Klube Niké sa dostávate aj k množstvu iných výhod. Aktuálne napríklad môžete prostredníctvom akcie €urodoping  získať voľné tikety v hodnote až 155 eur mesačne!

Všetko o ostatných výhodách Klubu Niké sa dozviete na www.nike.sk, na všetkých pobočkách po celom Slovensku, v Kurzovom liste Niké, v prílohe denníkov Šport a SME a na teletexte RTVS a JOJ.

Boli ste v Novembri 89 na námestí? Patrí vám verejná vďaka!

O2 ďakuje ľuďom, ktorí pre nás v Novembri 89 vybojovali slobodu.

4 mýty o minerálnej vlne, ktorým by ste nemali veriť

Nenechajte sa popliesť poverami či polopravdami o tepelnoizolačných materiáloch

Stavebná fakulta STU na dňoch kariérneho poradenstva

V priestoroch Múzea dopravy v Bratislave 19. októbra 2018

XXIII. Seminár I. Poliačka – Rozvoj cestnej infraštruktúry

XXIII. Seminár I. Poliačka s medzinárodnou účasťou – Rozvoj cestnej infraštruktúry.