Vodka ABSOLUT pozýva na rozlúčku s legendárnou skupinou

Swedish House Mafia

Fanúšikovia megaúspešnej formácie Swedish House Mafia budú môcť vďaka aktivitám značky ABSOLUT spoločne sledovať jeden z posledných ohlásených koncertov housového tria naživo. Iniciatívou ABSOLUT TRIBUTE tak švédska vodka pokračuje v spolupráci  so skupinou a pre jej priaznivcov má prichystané ešte jedno zaujímavé prekvapenie.

Predtým, než si Swedish House Mafia dá ohlásenú pauzu a ukončí svoju záverečnú koncertnú šnúru One Last Tour, majú vďaka vodke ABSOLUT aj jej slovenskí priaznivci možnosť poslednýkrát poďakovať priekopníckej trojici hudobníkov za ich doterajšiu tvorbu v zaujímavom social media projekte. V rámci iniciatívy ABSOLUT TRIBUTE totiž spolu vytvoria originálnu publikáciu plnú fotiek a osobných odkazov, ktorú trojica slávnych DJov dostane na svojom poslednom koncerte. „Svoju fotku oslavujúcu Swedish House Mafia stačí pridať do služby Instagram pod tagom #absoluttribute a ak sa na vás usmeje šťastie, dostane sa odtiaľ až do exkluzívnej publikácie ABSOLUT TRIBUTE, ktorú vyhrá aj 100 fanúšikov. Veríme, že priaznivcov Swedish House Mafia poteší táto možnosť osobne sa svojim idolom poďakovať,“ hovorí Lenka Bačková, brand manager značky ABSOLUT.

ABSOLUT ako hlavný sponzor rozlúčkového turné tiež dá  všetkým fanúšikom možnosť spoločne zažiť atmosféru jedného z posledných koncertov skupiny prostredníctvom internetového live streamu. O virtuálny „lístok“ na koncert, ktorého presný dátum je zatiaľ tajomstvom, treba požiadať na fanúšikovskej stránke https://www.facebook.com/AbsolutVodkaSlovakia v aplikácii ABSOLUT TRIBUTE. Potom už len stačí sledovať dianie na profile - countdown k najväčšej online dance párty tohto roka sa totiž spustí už čoskoro.

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.