Vodka ABSOLUT pozýva na rozlúčku s legendárnou skupinou

Swedish House Mafia

Fanúšikovia megaúspešnej formácie Swedish House Mafia budú môcť vďaka aktivitám značky ABSOLUT spoločne sledovať jeden z posledných ohlásených koncertov housového tria naživo. Iniciatívou ABSOLUT TRIBUTE tak švédska vodka pokračuje v spolupráci  so skupinou a pre jej priaznivcov má prichystané ešte jedno zaujímavé prekvapenie.

Predtým, než si Swedish House Mafia dá ohlásenú pauzu a ukončí svoju záverečnú koncertnú šnúru One Last Tour, majú vďaka vodke ABSOLUT aj jej slovenskí priaznivci možnosť poslednýkrát poďakovať priekopníckej trojici hudobníkov za ich doterajšiu tvorbu v zaujímavom social media projekte. V rámci iniciatívy ABSOLUT TRIBUTE totiž spolu vytvoria originálnu publikáciu plnú fotiek a osobných odkazov, ktorú trojica slávnych DJov dostane na svojom poslednom koncerte. „Svoju fotku oslavujúcu Swedish House Mafia stačí pridať do služby Instagram pod tagom #absoluttribute a ak sa na vás usmeje šťastie, dostane sa odtiaľ až do exkluzívnej publikácie ABSOLUT TRIBUTE, ktorú vyhrá aj 100 fanúšikov. Veríme, že priaznivcov Swedish House Mafia poteší táto možnosť osobne sa svojim idolom poďakovať,“ hovorí Lenka Bačková, brand manager značky ABSOLUT.

ABSOLUT ako hlavný sponzor rozlúčkového turné tiež dá  všetkým fanúšikom možnosť spoločne zažiť atmosféru jedného z posledných koncertov skupiny prostredníctvom internetového live streamu. O virtuálny „lístok“ na koncert, ktorého presný dátum je zatiaľ tajomstvom, treba požiadať na fanúšikovskej stránke https://www.facebook.com/AbsolutVodkaSlovakia v aplikácii ABSOLUT TRIBUTE. Potom už len stačí sledovať dianie na profile - countdown k najväčšej online dance párty tohto roka sa totiž spustí už čoskoro.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.