JAMESON sa na sv. Patrika opäť oblečie slávnostne

Pri príležitosti sviatku sv. Patrika írska whiskey Jameson z portfólia koncernu Pernod Ricard aj tento rok prináša špeciálnu limitovanú edíciu svojej fľaše sprevádzanú komunikačnou kampaňou a marketingovými aktivitami. Vďaka nim sa Slováci môžu pridať k 70 miliónom ľudí po celom svete na štýlovej oslave írskej kultúry, tradícií, skvelej nálady a priateľstva.

Špeciálnu limitovanú edíciu Jameson St. Patrick 2013 navrhol dizajnér David Smith, ktorý sa pri jej tvorbe inšpiroval nielen pre tento sviatok typickou zelenou farbou, ale aj motívmi použitými v interiéroch tradičných dublinských barov a pubov. „Reprezentuje Íra v každom z nás. Som nesmierne pyšný, že som mal možnosť zanechať  moju stopu na tejto špeciálnej fľaške,“ hovorí o svojom diele Smith.

Limitovaná edícia je pre značku Jameson druhou v poradí a jej predaj je limitovaný na 24 krajín sveta, výlučne pre tento rok. „Na náš trh sa dostane v obmedzenom počte len 3000 kusov, slovenskí spotrebitelia ich nájdu v maloobchodných sieťach Tesco a Hypernova,“ hovorí Lenka Dzureková – Petránková,  brand manažérka Jameson.

V on trade segmente Jameson pri príležitosti írskeho národného sviatku pripravil v 80 vybraných barových prevádzkach po celom Slovensku aj 14-dňovú promo kampaň štartujúcu v pondelok 4. marca a vrcholiacu v nedeľu 17. marca, teda na samotný sviatok Sv. Patrika. Počas tejto doby môže každý, kto si objedná dva drinky Jameson, získať až štyri rôzne darčeky – tretí Jameson zdarma, originálny odznak, pohár alebo tričko Jameson. Kedy sa ktorý darček dá získať, prezradia v každom podniku špeciálne stojančekové Jameson kalendáre.

Od piatka do nedele počas svätopatrikovského víkednu budú v Bratislave, Nitre, Trnave, Banskej Bystrici, Poprade a Košiciach šíriť oslavnú náladu aj animačné tímy Jameson.  Spotrebitelia, ktorí sa nechajú odfotografovať v štýle sv. Patrika a obrázok pošlú na Facebook, sa tak môžu tešiť na drink zadarmo.

Kampaň podporia aj PR aktivity zamerané na ďalšie zvyšovanie znalosti značky, predstavenie sviatku Sv. Patrika Slovákom a zviditeľnenie limitovanej edície Jameson St.Patrick 2013. PR komunikáciu v relevantných médiách pre Jameson zabezpečuje agentúra Media & Communication Consulting.

Viac informácii o oslavách sviatku Sv. Patrika s Jamesonom nájdete na www.jameson.sk alebo na www.facebook.com/JamesonSlovensko.

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut