Pondelok, 25. január, 2021 | Meniny má GejzaKrížovkyKrížovky

Na TV SME už nájdete aj filmy

Na TV SME sme spustili novú službu, ktorú sme nazvali Filmová sobota. Okrem spravodajských videí a pôvodných relácií z dielne TV SME, si budete môcť pozrieť na webe aj filmy. Každú sobotu uverejníme jeden film, ktorý bude prístupný všetkým užívateľom zapojených v sieti Piano.  Ako prvý sme vybrali slovenský film ZLO od režiséra Petra Bebjaka.

možno sa budete aj báťO filme ZLO

Videá o paranormálnych javoch sa partii chalanov vymknú spod kontroly, keď prijmú ponuku neznámeho muža, nakrúcať v jeho dome. Udalosti naberú rýchly spád a dom začína odkrývať stále hrôzostrašnejšie tajomstvá. Všetko, čo sa v dome deje im najprv pripadá ako zlý vtip, ale veľmi rýchlo pochopia, že zlo existuje a je stále bližšie a silnejšie. Pohltení reportážou a vlastným strachom začínajú svoj boj o život...

Prečítajte si recenziu na film ZLO od Miloša Krekoviča.

Film ZLO, pri ktorom sa budete báť, nájdete na tv.sme.sk.

Zdroj: http://novinky.blog.sme.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Služby spoločnosti Arval Slovakia, ktorá je lídrom trhu operatívneho lízingu u nás, preto musia byť bezchybné.

5 h

Riaditeľ školy Vladimír Vajcík: Za úspechmi našej školy je viac faktorov, najdôležitejší sú však učitelia.

7 h

Na jeho budúcnosť sme sa opýtali Mareka Mičienku, obsahového manažéra Seduo.sk