Termín na prihlasovanie projektov do programu SPPoločne

Vzhľadom na pozitívnu odozvu, s ktorou sa stretlo vyhlásenie 2. ročníka programu SPPoločne, a tiež s cieľom vyjsť v ústrety predkladateľom projektov sa SPP rozhodol predĺžiť termín.

Vzhľadom na pozitívnu odozvu, s ktorou sa stretlo vyhlásenie 2. ročníka programu SPPoločne, a tiež s cieľom vyjsť v ústrety predkladateľom projektov sa SPP rozhodol predĺžiť termín na prihlásenie projektov do 6. mája 2013 Program SPPoločne je spoločnou iniciatívou SPP, Nadácie SPP a EkoFondu, ktorej cieľom je prispieť k zlepšeniu života vo všetkých  regiónoch Slovenska. O víťazných projektoch rozhodne široká verejnosť v on-line hlasovaní, pričom víťazné projekty môžu získať finančný príspevok vo výške od 3 000 do 8 000 eur.

„Aj keď je samotné prihlasovanie projektov jednoduché, príprava projektov si vyžaduje istý čas. Rozhodli sme sa preto reagovať na žiadosti mnohých predkladateľov a predĺžiť termín prihlasovania o dva týždne, do 6. mája, 12.00 h. Veríme, že týmto ústretovým krokom im umožníme pripraviť ich projekty tak, aby mali čo najväčšiu šancu dostať sa do ďalšieho výberu,“ vysvetlila Martina Nehézová, vedúca útvaru korporátneho imidžu, CSR a sponzoringu, SPP.
SPP, Nadácia SPP a EkoFond celkovo na projekty vyčlenili sumu 320 000 eur. Nepodnikateľské právnické osoby zo všetkých regiónov Slovenska sa môžu uchádzať o finančný príspevok na podporu projektov, ktoré zlepšia kvalitu verejného života ľudí a miestnych komunít. Prihlasovanie projektov, komplexné informovanie o priebehu programu ako aj verejné on-line hlasovanie bude prebiehať na  webovej stránke programu www.sppolocne.sk.

Cieľom verejnoprospešného programu SPPoločne je podporiť čo najväčší počet menších regionálnych projektov z celého Slovenska. V 1. ročníku SPP s partnermi podporili až 43 projektov v celkovej sume 320 000 eur na celom Slovensku. Spolu tak prerozdelili do každého z regiónov (západ, stred a východ) viac ako 100 000 eur v rámci dvoch kategórii: SPPoločne pre ľudí a SPPoločne pre domovinu.

Viac informácií nájdete na stránke www.sppolocne.sk.

Zlatý mok čapujú najlepšie v Prešove. Šarišským Majstrom výčapu

Nič neuhasí smäd lepšie, ako správne načapované pivo!

Rezidenčná štvrť bez betónových plotov

Viete si predstaviť bývanie, v ktorom pri prechádzaní sa neuvidíte betónový plot len zeleň? Nielen o tom sa dočítate v rozhovore.

Equal treatment is a must for successful companies of the future

Many talented people believe they need to leave the country to pursue an international career.

Aj v Poluse chránime vaše srdcia

29. septembra si v Polus City Center budete môcť dať bezplatne zmerať vaše BMI (index telesnej hmotnosti) a krvný tlak