SPP má novú on-line službu Moje SPP

V dnešnom uponáhľanom svete platí: čas sú peniaze. SPP myslí na voľné chvíle a pohodlie svojich zákazníkov, a preto im prináša službu Moje SPP.

V dnešnom uponáhľanom svete platí: čas sú peniaze. SPP myslí na voľné chvíle a pohodlie svojich zákazníkov, a preto im  prináša službu Moje SPP, ktorá klientom poskytuje hneď niekoľko zaujímavých výhod v pohodlí domova.  Zriadenie elektronickej faktúry alebo získanie prehľadu o spotrebe plynu, aj takéto možnosti prináša aktuálna on-line služba Moje SPP.

Portál www.moje.spp.sk ponúka bezplatnú registráciu ako domácnostiam, tak i firmám. Následne stačí zadať prihlasovacie meno a heslo a ste na svojom profile, ktorý vám odkrýva pestrú škálu zákazníckych možností.

Služba Moje SPP umožňuje klientom získavať všetky potrebné informácie s prehľadom a veľmi rýchlo, napríklad prehľad  histórie spotreby vášho zemného plynu. Taktiež ponúka  jednoduchú možnosť úpravy zmluvných údajov. Meniť adresu, tarifu alebo periodicitu platieb je teraz možné aj bez toho, aby ste museli kamkoľvek chodiť. Rovnako pohodlne môžete zadávať i stav vášho plynomeru alebo si objednať priamu inkasnú platbu či najnovší produkt na výhodnú dodávku plynu aj elektriny od SPP – Dve energie.
Navyše, súčasťou portálu je i aktivácia elektronickej faktúry s overeným elektronickým podpisom SPP. Takáto on-line faktúra plne nahrádza daňový doklad v papierovej podobe.  Platba faktúry už tak nie je viac dôvodom, pre ktorý by ste museli kamkoľvek chodiť. Zaplatiť faktúru je teraz možné aj sediac doma za počítačom. Aktiváciou takejto faktúry zároveň získavate prehľad o všetkých svojich existujúcich ale aj minulých faktúrach . Ako bonus vás môže tešiť fakt, že takýmto spôsobom prispievate aj k šetreniu životného prostredia.

Všetko, čo musíte urobiť, je zapnúť svoj počítač, vyťukať stránku www.moje.spp.sk alebo www.spp.sk a registrovať sa bezplatne do systému. Potrebné informácie získate na Zákazníckej linke SPP 0850 111 363 a Biznis linke SPP 0850 111 565.

Najkrajšie americké národné parky

Neostávajte iba v slávnych mestách USA. Vydajte sa na západ do národných parkov.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.