SPP má novú on-line službu Moje SPP

V dnešnom uponáhľanom svete platí: čas sú peniaze. SPP myslí na voľné chvíle a pohodlie svojich zákazníkov, a preto im prináša službu Moje SPP.

V dnešnom uponáhľanom svete platí: čas sú peniaze. SPP myslí na voľné chvíle a pohodlie svojich zákazníkov, a preto im  prináša službu Moje SPP, ktorá klientom poskytuje hneď niekoľko zaujímavých výhod v pohodlí domova.  Zriadenie elektronickej faktúry alebo získanie prehľadu o spotrebe plynu, aj takéto možnosti prináša aktuálna on-line služba Moje SPP.

Portál www.moje.spp.sk ponúka bezplatnú registráciu ako domácnostiam, tak i firmám. Následne stačí zadať prihlasovacie meno a heslo a ste na svojom profile, ktorý vám odkrýva pestrú škálu zákazníckych možností.

Služba Moje SPP umožňuje klientom získavať všetky potrebné informácie s prehľadom a veľmi rýchlo, napríklad prehľad  histórie spotreby vášho zemného plynu. Taktiež ponúka  jednoduchú možnosť úpravy zmluvných údajov. Meniť adresu, tarifu alebo periodicitu platieb je teraz možné aj bez toho, aby ste museli kamkoľvek chodiť. Rovnako pohodlne môžete zadávať i stav vášho plynomeru alebo si objednať priamu inkasnú platbu či najnovší produkt na výhodnú dodávku plynu aj elektriny od SPP – Dve energie.
Navyše, súčasťou portálu je i aktivácia elektronickej faktúry s overeným elektronickým podpisom SPP. Takáto on-line faktúra plne nahrádza daňový doklad v papierovej podobe.  Platba faktúry už tak nie je viac dôvodom, pre ktorý by ste museli kamkoľvek chodiť. Zaplatiť faktúru je teraz možné aj sediac doma za počítačom. Aktiváciou takejto faktúry zároveň získavate prehľad o všetkých svojich existujúcich ale aj minulých faktúrach . Ako bonus vás môže tešiť fakt, že takýmto spôsobom prispievate aj k šetreniu životného prostredia.

Všetko, čo musíte urobiť, je zapnúť svoj počítač, vyťukať stránku www.moje.spp.sk alebo www.spp.sk a registrovať sa bezplatne do systému. Potrebné informácie získate na Zákazníckej linke SPP 0850 111 363 a Biznis linke SPP 0850 111 565.

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.