Zberateľská limitka Becherovky s jej zakladateľmi

Tri unikátne dizajny fliaš môžete aktuálne nájsť na etiketách obľúbeného likéru Čechov aj Slovákov. Špeciálna zberateľská edícia Becherovky nesie tváre zakladateľov značky Jan Becher a pripomína na aprílové 200.-sté výročie narodenia Jana Bechera, ktorého meno likérka nesie.

Každá generácia rodiny Becherovcov dokázala značku obohatiť o nové úspechy a pridať jej na prestíži. Fľaše s Jozefom, Johannom a Gustavom Becherovcami, ktoré nájdete len do mája na pultoch slovenských obchodov v limitovanom počte, sú tak nielen oslavou histórie Becherovky, ale tiež oslavou ľudí, ktorí značku rozvíjali a vďaka nim dosiahla dnešnú popularitu!

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.