Tablet alebo smartphone k bankovému účtu?

BRATISLAVA – Účet v banke bez poplatkov za vedenie, navyše, ČSOB teraz k novému účtu bezplatne ponúka tablet alebo smartphone.

BRATISLAVA – Účet v banke bez poplatkov za vedenie, navyše, ČSOB teraz k novému účtu bezplatne ponúka tablet alebo smartphone.

Už viac ako polovica existujúcich klientov využíva v ČSOB svoj účet bez poplatku. Čo robiť, ak sa k nim chcete pridať? Stačí, ak celkový príjem na váš účet v danom mesiaci bude minimálne 400 € a z účtu uskutočníte najmenej 1 inkaso, 1 trvalý príkaz a splníte podmienky priemerného mesačného zostatku na účte.  Prípadne si do banky uložíte svoje úspory v stanovenej výške – nič komplikované.

ČSOB v rámci svojich balíkov služieb poskytuje všetky bežné platobné operácie ako výbery hotovosti z bankomatu, platenie platobnou kartou, možnosť zvoliť si vizuál platobnej karty podľa seba, elektronické výpisy či povolené prečerpanie účtu. Vďaka aplikácii ČSOB SmartBanking umožňuje ovládať svoj účet pohodlne odkiaľkoľvek a kedykoľvek,  zriadiť si cestovné poistenie, zrealizovať mimoriadnu splátku hypotéky alebo zaplatiť účty pomocou zosnímania QR kódu. Ďalšie možnosti využitia aplikácie ČSOB SmartBanking nájdete na csobsmartbanking.sk.

Ponuka, ktorá sa neodmieta

Ako prvá banka na Slovensku ponúka  ČSOB od 17.5.2013 novým klientom, ktorí si u nich otvoria účet, špičkový tablet alebo smartphone. Získať ich môžete naozaj veľmi jednoducho - ak doteraz nevyužívate žiaden  produkt od ČSOB, stačí, ak si v ktorejkoľvek pobočke otvoríte nový účet ČSOB Pohoda alebo ČSOB Extra Pohoda a budete ho využívať aktívne počas doby 24 mesiacov. Viac informácii nájdete na csob.sk.

Za čo dostane nový klient v ČSOB k účtu smartphone a za čo tablet?

csobuctytabulkasme-r589_res.jpg

Intenzívne sa rozvíjajúca spolupráca s čínskymi univerzitami

Rektor EU v Bratislave podpísal 7.6.2018 memorandum o porozumení so Shanghai University of International Business and Economics.

Šariš obliekol svoje pivá do unikátneho šatu

Originálny dizajn plechoviek piva Šariš milujú obchodníci, jedinečnú chuť zas svetoví odborníci.

Chcete zažiť skvelú dovolenku 2018? Na toto netreba zabudnúť!

Asi jedným z najčastejších letných problémov sú tráviace ťažkosti.

Events you should not miss during your visit in Bratislava

For anyone looking to spend their summer in Bratislava, there is a great time to be had.