Bál princezien bude opäť na Červenom Kameni

Nakladateľstvo Egmont ČR organizuje v poradí už tretí ročník úspešného Bálu princezien. Konať sa bude v sobotu 15. júna na hrade Červený Kameň.

bude v sobotu 15. júna na hrade Červený Kameň.

ČERVENÝ KAMEŇ. V sobotu 15. júna zaplnia nádvorie a priľahlé záhrady hradu Červený Kameň tisícky malých princov a princezien. Konať sa tu bude v poradí tretí ročník obľúbeného bálu, ktorý organizuje nakladateľstvo Egmont ČR.

Po vydarenom prvom slovenskom a v poradí druhom bále boli ohlasy verejnosti veľmi pozitívne. „Počasie vyšlo a rodičia i deti si veľmi užívali program, súťaže aj darčeky.

Množstvo našich čitateľov pochádza zo Slovenska a pravidelne dochádzajú na naše akcie do Čiech. Chceli sme sa im priblížiť a urobili sme správny krok. Slovenské publikum je úžasné a veľmi radi pre neho takéto podujatia organizujeme,“ povedal Matěj Kareš z Egmont ČR.

Pre všetkých účastníkov je aj tento rok pripravený bohatý kultúrny program. Tešiť sa môžu na magické vystúpenie koní v čierno-bielej variácii, šermiarske súboje udatných rytierov či ukážku výcviku dravých vtákov. Chýbať nebude vystúpenie žonglérov, ukážky historických tancov, ktoré sa môžu deti aj naučiť, a ani diskotéka pre princezné.

Na návštevníkov čaká aj prehliadka hradu v sprievode rozprávkových postáv. Deti sa môžu tešiť na množstvo rozprávkových disciplína a pekné darčeky, ktoré dostanú po ich splnení.

Bál začína o 10-tej hodine a potrvá do 16-tej hodiny. Určený je najmä pre deti od troch do desiatich rokov, na svoje si však určite prídu všetky vekové kategórie.

Vstup je zadarmo.

egmont-115-r388_res.jpgegmont-166-r960_res.jpgegmont-179-r330_res.jpgegmont-203-r397_res.jpgegmont-22-r600_res.jpgegmont-240-r734_res.jpgegmont-94-r198_res.jpg

plagat-pre-tlacovu-spravu-r764_res.jpg

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.