Nedeľa, 17. január, 2021 | Meniny má NatašaKrížovkyKrížovky

Becherovka Original zbiera prestížne ocenenia po celom svete

Medaily, ceny a špeciálne ocenenia sprevádzajú Becherovku Original už od zisku prvej medaily v roku 1871. Tento rok navyše vyhrala ďalšie dve medaily na medzinárodných súťažiach.

Becherovka Original, tradičný bylinný likér s viac ako 200 ročnou históriou, je okrem svojich priaznivcov uznávaný aj medzi odborníkmi - a to nielen na Slovensku či v Českej republike, ale tiež v zahraničí. Medaily, ceny a špeciálne ocenenia sprevádzajú Becherovku Original už od zisku prvej medaily v roku 1871. Tento rok navyše vyhrala ďalšie dve medaily na medzinárodných súťažiach –  zlatú z Nemecka a striebornú z USA.

Becherovka Original, značka, ktorá uznáva tradíciu a svedomitú prácu, používa výlučne  prírodné suroviny, vďaka čomu má  jedinečnú arómu a chuť. V tomto roku oslávila Becherovka úspech v dvoch súťažiach, na ktorých jej konkurovali stovky likérov a destilátov z celého sveta.

Na konci mája 2013 získala Becherovka Original zlatú medailu v sekcii likérov na 10. ročníku Medzinárodnej ISW Spirits Award v Nemecku. Likéry hodnotila porota zložená zo 40 odborníkov a zástupcov odvetví výroby alkoholu a bartenderingu. Becherovka Original uspela v konkurencii 600 značiek z 46 krajín.

Tradičný bylinný likér z Karlových Varov sa teší veľkej popularite aj v zámorí. Už v minulosti Becherovka Original získala viacero ocenení v USA a Kanade. Strieborná medaila z 13. ročníka San Francisco World Spirits Competition, kde Becherovka Original súperila s 1400 značkami alkoholických nápojov z celého sveta, len potvrdzuje jej obľúbenosť aj v týchto končinách.

Nadčasovú kvalitu a výnimočnosť Becherovky Original podčiarkuje aj skutočnosť, že likér zbieral rôzne ocenenia už od roku 1871. Zvláštne ocenenia a medaily z veľtrhu World v Paríži v roku 1900 či zlatá cena z výstavy destilátov vo Viedni v r. 1904 patria medzi historicky najvýznamnejšie. V roku 2002 bola Becherovka zaradená na zoznam českého kultúrneho dedičstva a v rokoch 2011 a 2012 sa dostala do cestovateľskej príručky Lonely Planet medzi TOP 10 alkoholických nápojov s mimoriadnym významom. Najnovšie ocenenia tak len potvrdzujú jej jedinečnosť, výnimočné vlastnosti a chuť a prispievajú k zvyšujúcej sa popularite medzi rastúcim počtom milovníkov kvalitných likérov po celom svete.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.

Turizmus za účelom estetickej chirurgie v čase pandémie

Nečakané rozšírenie koronavírusu postavilo populáciu a taktiež rôzne priemyselné odvetvia pred výzvy v mnohých oblastiach života.