Slovenské bary zabojujú o trofej Havana Club

Slovenský distribútor obľúbeného kubánskeho rumu Havana Club má toto leto prichystanú atraktívnu ponuku nielen pre spotrebiteľov, ale aj majiteľov barov. V rámci lojalitného programu 10 starostlivo vybraných slovenských podnikov zabojuje nielen o štýlový skúter, no najmä o prestížne ocenenie HAVANA CLUB TROPHY.

Prestížne ocenenie HAVANA CLUB TROPHY 2013 získa bar, ktorý počas letnej aktivácie značky Havana svojim hosťom pripraví najlepší servis, výzdobu v štýle Havany, najvydarenejším spôsobom predstaví nové rumové kokteily či ponúkne  ich ochutnávky a v konečnom dôsledku tak „vytočí“ najviac litrov slávneho kubánskeho rumu. Okrem trofeje sa víťaz bude môcť tešiť aj zo štýlovej výhry – obrandovaného skútru Havana Club ako vystrihnutého s rannej špičky hlavného mesta Kuby. Druhý a tretí najlepší podnik získa okrem kartónov rumu Havana obrandovaný trendový bycikel.

Zapojiť sa do súťaže nemohol hocijaký podnik. Vyberala ho odborná porota v zložení zástupcov spoločnosti Jan Becher Slovensko, ktorá rum Havana Club distribuuje na Slovensko a tiež renomovaní odborníci z oblasti mixológie a barovej kultúry. Šancu súťažiť o prestížny titul a možnosť poskytnúť svojim zákazníkom autentickú atmosféru a chuť Havany si tak celé leto môžete prísť vychutnať do týchto 10 vybraných barov:

Fashion Café, Košice

Espresso DK, Rimavská Sobota

Bodega de la Havana, Banská Bystrica

Bar Archive, Galanta

Steps Club, Trenčín

Lo Loco Bar, Piešťany

Raspberry Club, Trnava

Ernesto Bar, Nitra

Calabria Club, Bratislava

Casa de la Havana, Bratislava

Desiatku zapojených barov okrem toho v rámci exkluzívneho školenia navštívil renomovaný mixológ a barový publicista Alexander Mikšovic, ktorý barmanov zoznámil s príbehom značky Havana Club, ale aj naučil, ako s rumovým portfóliom v podniku pracovať, ako zákazníkovi nájsť ten najvhodnejší koktail či viesť profesionálne ochutnávky kubánskeho rumu. Odborné tipy, rady a zaujímavosti o kubánskom rume a jeho servírovaní sa však dostanú aj k spotrebiteľom a to vďaka PR aktivitám, o ktoré sa značke stará agentúra Media & Communication Consulting.

„V rámci letnej aktivácie predaja sme nezabudli ani na vizibilitu našej značky v baroch,“ hovorí Lenka Dzureková Petránková, brand manažérka Havana Club na Slovensku a pokračuje: „Pripravené je barmanské vybavenie, množstvo trendových posterov, či nápojové lístky, ktoré zákazníkov prenesú do temperamentnej atmosféry kubánskej metropoly. Spotrebitelia sa môžu tešiť aj na odmeňovanie štýlovými Havana klobúkmi pri objednávke viacerých drinkov, zvýhodnené ponuky miešaných nápojov či špeciálnu ochutnávku minikoktailov, ktorá im pomôže nájsť svoj obľúbený Havana drink.“

Dôležitým nástrojom komunikácie so spotrebiteľmi ostávajú aj sociálne siete, všetky novinky zo sveta Havana Club je tak možné sledovať na fanúšikovskej stránke https://www.facebook.com/HavanaClubSlovensko.

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.