Párty, ktorá zmení tvoj pohľad na svet!

Budúcnosť nie je daná – je taká, akú si ju vytvoríš. Január ešte len začína, no v KC Dunaj je už teraz všetko pripravené na najinšpiratívnejší event roka!

Budúcnosť nie je daná – je taká, akú si ju vytvoríš. Január ešte len začína, no v KC Dunaj je už teraz všetko pripravené na najinšpiratívnejší event roka! Príď 17. januára na Transform Today party aj ty osláviť fakt, že každý z nás má moc meniť seba aj svet naokolo.

Prvých 150 drinkov zadarmo, umelecký zážitok pre všetky zmysly a prekvapenia počas celej noci, tak bude vyzerať interaktívna Transform Today party v bratislavskom KC Dunaj. Príďte nový rok odštartovať najelektrizujúcejším zážitkom tejto zimy spolu s drinkami Absolut, kapelou Puding Pani Elvisovej, dizajnérkou Mišou Chmelíčkovou a street art umelcom Animom!

Trio slovenských tvorcov spolupracujúce s iniciatívou Transform Today príde nielen rozdávať zábavu, ale aj inšpirovať a ďalej transformovať svoju vlastnú tvorbu netradičným živým vystúpením. Zatiaľ čo uši pomazná koncert PPE a zvuk DJov vili:AMa a Stroona, oči si môžu vychutnávať live tvorbu Mišky s Animom a jazyk určite neobíde naprázdno vďaka originálnym drinkom Absolut, ktoré inde neochutnáte. Tešiť sa môžete tiež na prekvapenie, ktoré za každé dva vypité drinky získate!

Po skvelej žúrke sa s priateľmi nezabudnite otagovať vo fotoalbume na Facebooku! Fotky z  akcie, termíny ďalších parties a aj skvelú súťaž nájdete na fanúšikovskej stránke Absolut https://www.facebook.com/AbsolutVodkaSlovakia.

Vodku Absolut môžete sledovať už aj na Instagrame http://instagram.com/absolutvodka_sk  a viac informácií o projekte Transform Today, ale aj možnosť vyskúšať si umenie slovenského tria tvorcov nájdete na inšpiratívnej microsite www.transformtoday.sk.

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.