Energie2 sníží ceny silové elektřiny o 11 až 16%

Až několik tisíc korun ročně ušetří za elektrickou energii odběratelé společnosti Energie2, a. s., Praha. Od 1. ledna 2014 tento dodavatel sníží ceny silové elektřiny o 11 až 16 procent.

Až několik tisíc korun ročně ušetří za elektrickou energii odběratelé společnosti Energie2, a. s., Praha. Od 1. ledna 2014 tento dodavatel sníží ceny silové elektřiny o 11 až 16 procent, v závislosti od jednotlivých produktů.  Společnost Energie2 tak nadále zůstane i v novém roce levnější, než dominantní dodavatel elektřiny ČEZ, který jako první oznámil snížení cen. Informoval o tom ředitel Energie2, a. s., Praha Dávid Vlnka.

,,Výslední ceny elektřiny pro zákazníky budou rozhodně příznivé a v průměru nižší, než nové ceny dominantních dodavatelů na jednotlivých distribučních územích. I dosud jsme byli  levnější a rozdíl v cenách ve prospěch zákazníků si chceme zachovat i v budoucnu. Naše cena za silovou elektřinu tvoří jen zhruba polovinu konečné ceny na faktuře, zbytek jsou poplatky za distribuci elektřiny, nebo příspěvek na obnovitelné zdroje energie, kde stanovuje platby Energetický regulační úřad. I tyto platby však v novém roce poklesnou a tak se zákazníci můžou těšit  z nižších koncových cen,“ konstatoval D.Vlnka.

Dodal, že snížení cen umožnil Energii2 příznivý vývoj cen silové energie na burzách. ,,Dodavatel zemního plynu a elektřiny - společnost Energie2, a. s., Praha nabízí novým i stálým zákazníkům dlouhodobě výhodné ceny obou těchto komodit. Sleduje přitom cenovou politiku dodávek zemního plynu a elektřiny tak, aby byla dlouhodobě levnější než tradiční distributoři na daném území. Zákazníci využívající naše dodávky energií tak ročně ušetří tisíce korun ve srovnání s dražšími dodavateli. Vyhýbáme se kampaňovým slevám, které jsou časově omezené pouze na několik měsíců a razíme filosofii dlouhodobě výhodných cen, nižších než mají dominantní dodavatelé,“ řekl D.Vlnka.

Poukázal na to, že chce-li mít zákazník v novém roce levnější zemní plyn a elektřinu, postačí, když v průběhu září, či října podepíše smlouvu o dodávce. Změna je velice jednoduchá a je možná kdykoliv. Zákazník ji může uzavřít prostřednictvím prodejců přímo u sebe, nebo online prostřednictvím webové stránky Energie2. S veškerými dotazy se může odběratel obrátit na zákaznickou linku. Zákazníci by si, při uvažování o změně dodavatele, měli ověřit především dobu trvání proklamovaných slev, aby nepodlehli lákavé nabídce, která se nakonec ukáže jako dlouhodobě neudržitelná. Trh s plynem i elektřinou je plně liberalizován již několik let a domácnosti můžou vydělat nebo prodělat špatnou volbou dodavatele tisíce korun ročně.

Při uzavření smlouvy přes internet dostane zákazník od Energie2 navíc ještě 2 % slevu. U produktu Nebeská nabídka, s vázaností 6 let, dostane dodatečnou slevu 2,5 % z ceníkové ceny plynu a 3,4% z ceny elektřiny a to každý rok. Tyto dodatečné slevy nezávisí od spotřeby, pouze od vázanosti a jsou garantovány. Na přechod k Energii2 postačí podepsání smlouvy a plné moci a kopie poslední vyúčtovací faktury. Všechny potřebné změny vykoná společnost. Další možností je návštěva centrály v Praze, či osobní návštěva energetického poradce. Zákazníkům firma poskytuje profesionální zákaznickou péči a energetické poradenství. Plynoměr nebo elektroměr však nadále spravuje tradiční provozovatel distribuční soustavy, který odstraňuje i případné poruchy. Zákazníci můžou využít i sdruženou fakturaci – spojení více odběrných míst do jednoho daňového dokladu a optimalizaci zálohových plateb na základě reálné spotřeby.

Energie2 úspěšně působí na českém, slovenském i polském trhu. Mezi jejími zákazníky jsou velkoodběratelé i maloodběratelé obou komodit. Firmě se vyplácí strategie diverzifikace. Obchoduje s různými druhy energií (plyn, elektřina), zabývá se velkoprodejem i maloprodejem.

Kontaktní kancelář v ČR:   Energie2, a. s., Praha, Jihovýchodní II.; č.p. 11; Praha 4 Záběhlice

Další informace na tel: 844 000 010,  email: info@energie2.cz  ,  www.energie2.cz

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

1. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu
  2. Bývanie vytesané do kameňa? V Kapadócii tak žijú po stáročia
  3. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  6. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  7. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  8. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  1. Bývanie vytesané do kameňa? V Kapadócii tak žijú po stáročia
  2. E-recept, evolúcia v zdravotnej starostlivosti
  3. Leťte priamo z KOŠÍC a dovolenkujte na najkrajších plážach
  4. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  5. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  6. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  8. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  1. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 28 561
  2. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 17 474
  3. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 543
  4. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 918
  5. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 10 288
  6. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 10 143
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 7 858
  8. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe 5 735
SkryťVypnúť reklamu

Vydajte do oblasti s rozprávkovým nádychom, kde sú príbehy vyryté do kameňa.

INZERCIA 6 h

Elektronický predpis liekov predstavuje významný krok v oblasti digitalizácie zdravotníctva.

INZERCIA 6 h

Pláže biele a jemné ako múka a miesta, kde sa mieša vôňa mora s arómou miestnych plodov.

INZERCIA 16 h
SkryťZatvoriť reklamu