Párty, ktorá zmení tvoj pohľad na svet!

Budúcnosť nie je daná – je taká, akú si ju vytvoríš. Rok 2014 začal iba nedávno, no v trenčianskom Steps Clube je už teraz všetko pripravené na ten najinšpiratívnejší event sezóny!

Budúcnosť nie je daná – je taká, akú si ju vytvoríš. Rok 2014 začal iba nedávno, no v trenčianskom Steps Clube je už teraz všetko pripravené na ten najinšpiratívnejší event sezóny! Príď 7. februára na Transform Today party aj ty osláviť fakt, že každý z nás má moc meniť seba aj svet naokolo.

Prvých 150 drinkov zadarmo, umelecký zážitok pre všetky zmysly a prekvapenia počas celej noci, tak bude vyzerať interaktívna Transform Today party v Steps Club v Trenčíne. Príďte nový rok odštartovať najelektrizujúcejším zážitkom tejto zimy spolu s drinkami Absolut, kapelou Puding Pani Elvisovej, dizajnérkou Mišou Chmelíčkovou a street art umelcom Animom!

Trio slovenských tvorcov spolupracujúce s iniciatívou Transform Today príde nielen rozdávať zábavu, ale aj inšpirovať a ďalej transformovať svoju vlastnú tvorbu netradičným živým vystúpením. Zatiaľ čo uši pomazná koncert PPE a zvuk DJov vili:AMa a Stroona, oči si môžu vychutnávať live tvorbu Mišky s Animom a jazyk určite neobíde naprázdno vďaka originálnym drinkom Absolut, ktoré inde neochutnáte. Tešiť sa môžete tiež na prekvapenie, ktoré za každé dva vypité drinky získate!

Po skvelej žúrke sa s priateľmi nezabudnite otagovať vo fotoalbume na Facebooku! Fotky z  akcie, termíny ďalších parties a aj skvelú súťaž nájdete na fanúšikovskej stránke Absolut https://www.facebook.com/AbsolutVodkaSlovakia.

Vodku Absolut môžete sledovať už aj na Instagrame http://instagram.com/absolutvodka_sk  a viac informácií o projekte Transform Today, ale aj možnosť vyskúšať si umenie slovenského tria tvorcov nájdete na inšpiratívnej microsite www.transformtoday.sk.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.

Zuzana Žirková: Šport v meste je v polčase rozpadu

„Podporujem AlenuBašistovú, pretože som presvedčená, že svojimi skúsenosťami a vedomosťami, výrazne pomôže športu v Košiciach.“

Čo nemôžete zaregistrovať ako ochrannú známku?

Do registra ochranných známok si nemôžete prihlásiť primárne následovné označenia

Potrebujete ochrannú známku pre Váš produkt ?

Podnikateľom sa často stáva, že výborná služba alebo tovar sú odkopírované a vlastníkom spoločnosti.