Párty, ktorá zmení tvoj pohľad na svet!

Budúcnosť nie je daná – je taká, akú si ju vytvoríš. Rok 2014 začal iba nedávno, no v trenčianskom Steps Clube je už teraz všetko pripravené na ten najinšpiratívnejší event sezóny!

Budúcnosť nie je daná – je taká, akú si ju vytvoríš. Rok 2014 začal iba nedávno, no v trenčianskom Steps Clube je už teraz všetko pripravené na ten najinšpiratívnejší event sezóny! Príď 7. februára na Transform Today party aj ty osláviť fakt, že každý z nás má moc meniť seba aj svet naokolo.

Prvých 150 drinkov zadarmo, umelecký zážitok pre všetky zmysly a prekvapenia počas celej noci, tak bude vyzerať interaktívna Transform Today party v Steps Club v Trenčíne. Príďte nový rok odštartovať najelektrizujúcejším zážitkom tejto zimy spolu s drinkami Absolut, kapelou Puding Pani Elvisovej, dizajnérkou Mišou Chmelíčkovou a street art umelcom Animom!

Trio slovenských tvorcov spolupracujúce s iniciatívou Transform Today príde nielen rozdávať zábavu, ale aj inšpirovať a ďalej transformovať svoju vlastnú tvorbu netradičným živým vystúpením. Zatiaľ čo uši pomazná koncert PPE a zvuk DJov vili:AMa a Stroona, oči si môžu vychutnávať live tvorbu Mišky s Animom a jazyk určite neobíde naprázdno vďaka originálnym drinkom Absolut, ktoré inde neochutnáte. Tešiť sa môžete tiež na prekvapenie, ktoré za každé dva vypité drinky získate!

Po skvelej žúrke sa s priateľmi nezabudnite otagovať vo fotoalbume na Facebooku! Fotky z  akcie, termíny ďalších parties a aj skvelú súťaž nájdete na fanúšikovskej stránke Absolut https://www.facebook.com/AbsolutVodkaSlovakia.

Vodku Absolut môžete sledovať už aj na Instagrame http://instagram.com/absolutvodka_sk  a viac informácií o projekte Transform Today, ale aj možnosť vyskúšať si umenie slovenského tria tvorcov nájdete na inšpiratívnej microsite www.transformtoday.sk.

Podmienky predaja spoločnosti s.r.o., ktorá je platcom DPH

Ako predať vašu spoločnosť ak je platcom DPH ?

Jazdili sme na novom Volkswagene T-Cross!

Nové štýlové malé SUV od Volkswagenu nás prekvapilo variabilitou a tým, ako je schopné predčiť všetky očakávania.

Alori: upratujte efektívne a bez námahy

Produkty Alori sľubujú čistý a bezpečný domov pre vás, vašich blízkych aj pre vašich domácich miláčikov.

Gansberg Koliba - Housing as a symbol of success

The apartments are designed to meet even the most demanding requirements.