Puding Pani Elvisovej súčasťou unikátneho projektu Absolut

V nadväznosti na svoju dlhoročnú tradíciu spolupráce s inšpiratívnymi umelcami dnes značka Absolut s potešením oznamuje tvorivé spojenie s obľúbenou skupinou Puding Pani Elvisovej. Najúspešnejšia slovenská elektro-power-popová kapela sa tak stáva jedným zo zástupcov projektu Transform Today, aby svojim fanúšikom aj priaznivcom Absolut sprostredkovali odkaz: Budúcnosť nie je daná, je tým, čo z nej sami vytvoríme!

„PPE nás zaujali svojou schopnosťou neustále sa vyvíjať, stavať na svojich úspechoch, no zároveň sa nebáť nového a neovereného. Na scéne sú už bezmála dvadsať rokov a ich tvorba je plná originálnych experimentov, vďaka ktorým sa z alternatívnej undergroundovej kapely stali jednou z najznámejších slovenských hudobných skupín," hovorí Lenka Bačková, brand manager Absolut, dodávajúc: „Príbeh PPE je reálnym príbehom odvahy, trpezlivosti a úspechu – a presne to je aj myšlienkou Transform Today.“

Puding Pani Elvisovej sa tak spoločne s grafickou dizajnérkou a VJkou Mišou Chmelíčkovou a streetartovým umelcom Animom stávajú slovenskými tvárami novej globálnej kampane značky Absolut. V spolupráci na projekte Transform Today preberajú štafetu po štvorici globálnych umelcov – hudobníkovi a režisérovi Woodkidovi, návrhárke haute couture Yiqing Yin, digitálnom umelcovi Aaronovi Koblinovi a tvorcovi komiksov Rafaelovi Grampá.

„V hudbe stále hľadáme niečo nové. Vymýšľame pesničky a objavujeme hudbu s pocitom, ako keby sme to práve robili prvýkrát. Aj dva rovnaké zvuky a akordy totiž môžu znieť vždy inak a nanovo," hovorí za päticu PPE Pino. „Slovo transformácia ma vedie k otázke: kedy, keď nie teraz, kde, keď nie tu? Toto si treba stále pripomínať a byť otvorený zmene a novým príležitostiam.“

V spolupráci s Absolut čaká na Puding Pani Elvisovej už čoskoro napríklad tvorba unikátneho live umeleckého diela a od januára aj šnúra klubových parties, na ktorých sa členovia kapely predstavia aj ako DJi. Prvý event sa uskutoční už 16. januára 2014 v bratislavskom KC Dunaj. Viac o spolupráci Absolut s PPE nájdete na interaktívnom webe http://www.transformtoday.sk/ppe/ a tiež na www.facebook.com/AbsolutVodkaSlovakia.

PUDING PANI ELVISOVEJ

PPE (Puding Pani Elvisovej) je najúspešnejšia slovenská elektro-power-popová kapela v zložení Sylvia „Slivka“ Menyhertová, Miloš Rabatin, Viliam Lauko, Pino Ungvölgyi a Dalibor Kocián. Skupina vznikla v roku 1995 v Košiciach a dodnes má na konte 3 albumy Automati, Play/Pause/Eject a π („Pí“). Vydanie štvrtého ohlásili na rok 2014.

V rokoch 2010-2012 získali PPE na Radio_Head Awards trikrát za sebou ocenenie Najlepšia koncertná kapela roka, v roku 2011 s pesničkou Astoria aj Singel roka. Sú stabilnými hosťami množstva festivalov, medzi inými napríklad Pohoda, Grape či Žákovic Open.

Začiatky PPE sa niesli v znamení britpopu a hľadania vlastného štýlu, ktorý bol už vtedy viditeľne odlišný od čohokoľvek, čo sa na slovenskej scéne hralo. Jedinečný rukopis kapely je dnes mixom elektronickej tanečnej hudby plnej rôznych experimentov s hlasným punkovým odkazom.

Prihláste sa a vložte PR článok

Energetici predávajú nevyužívaný majetok

Dve spomedzi najvýznamnejších spoločností zo stredného Slovenska chystajú veľký výpredaj desiatok nevyužívaných nehnuteľností.

Posledných 30 r. cena fotovoltických panelov klesla 100 násobne

V roku 1977 stál 1 Watt fotovoltického panelu 76 dolárov, dnes stojí 0,31 dolára...

Trendy udržateľnej architektúry

Katedra architektúry zo Stavebnej fakulty STU v Bratislave bola tento víkend na Design days 2017 v obchodnom dome Styla!

Volkswagen T-Roc: ofenzíva v triede SUV

Volkswagen T-Roc chce preraziť v segmente vďaka svojej Roc(k)ovej povahe.