3G sieť Orangeu dostupná už pre viac 85% Slovákov

Orange spustil vo svojej sieti na Slovensku do prevádzky už všetkých plánovaných 90 vysielačov podporujúcich technológiu UMTS 900

Orange spustil vo svojej sieti na Slovensku do prevádzky už všetkých plánovaných 90 vysielačov podporujúcich technológiu UMTS 900, vďaka ktorej sprístupnil 3G internet aj prostredníctvom vysielačov, ktoré doteraz slúžili len na GSM komunikáciu. Rýchly mobilný internet je tak dostupný aj na miestach, kde to nebolo doteraz možné a výhody najrýchlejšej 3G siete môže využívať viac ako 85% populácie Slovenska.

Spustením nových vysielačov s technológiou UMTS na frekvenciách 900 MHz sa rýchly mobilný internet a dátové služby dostáva aj na miesta, kde to doteraz nebolo možné. Vďaka rýchlemu mobilnému pripojeniu od Orangeu tak budú môcť zákazníci aj v menších obciach surfovať na internete s rýchlosťou 21 Mbit/s.

Orange Slovensko pokryl technológiou UMTS 900 už 221 obcí, pričom za posledný mesiac pribudlo 108 obcí:

Bačkovík, Banské, Bátovce, Boliarov, Buclovany, Bušovce, Červenica, Červený Hrádok,  Čižatice, Ďačov, Ďapalovce, Dedačov, Drážovce, Držkovce, Dubinné, Dubodiel, Gemerské Teplice, Gemerský Sad, Giglovce, Gočovo, Gruzovce, Harhaj, Henckovce, Holčíkovce, Holumnica, Hontianske Nemce, Hrabičov, Hrlica, Hucín, Ihľany, Jankovce, Janovce, Jasenovce, Jatov, Jurské, Kaluža, Kameňany, Karná, Kecerovce, Kláštor pod Znievom, Kochanovce, Koprivnica, Košarovce, Kožany, Kračúnovce, Krásna Ves, Kučín, Kurima, Ladzany, Lascov, Libichava, Licince, Lopušné Pažite, Ľubiša, Lúčina, Lukačovce, Martin nad Žitavou, Meliata, Mičakovce, Motyčky, Mudrovce, Muráň, Muránska Dlhá Lúka, Muránska Lehota, Nandraž, Nemčiňany, Nižná Sitnica, Nižná Slaná, Nižné Ladičkovce, Ohradzany, Opiná, Ordzovany, Orešany, Osuské, Ploské, Poliakovce, Poproč, Prihradzany, Rafajovce, Rákoš, Ratková, Ratkovská Lehota, Ratkovská Suchá, Ratkovské, Bystré, Rovné, Ružiná, Rybník, Sása, Sirk, Sklené, Slovenská Volová, Smolnícka Huta, Smolník, Šašová, Šišov, Šivetice, Šuňava, Šútovo, Toporec, Tvrdomestice, Úhorná, Unín, Veľké Pole, Veľopolie, Vlachovo, Vojňany, Železník, Žemberovce

Najväčšia vysokorýchlostná mobilná dátová sieť na Slovensku od Orangeu v štandarde HSPA+ podporuje v súčasnosti rýchlosti odosielania dát do 42,2 Mbit/s. V súčasnosti signálom HSPA+ je pokrytých 137 miest a 901 obcí.

Viete, kto stojí za udalosťami Novembra 89?

Tým, ktorí nám vybojovali slobodu, sa ešte nik nepoďakoval. O2 to chce zmeniť.

ČSOB: Najlepšou ochranou proti hackerom sú vzdelaní klienti

Už druhý rok spolupracuje ČSOB s agentúrou TRIAD Advertising na edukatívnom projekte Digitálna inteligencia.

V Nemocnici Košice-Šaca pomohla bariatria prvým dvom pacientom

Chirurgická klinika v Šaci rozšírila portfólio chirurgických výkonov o bariatrické operácie.

Prijatie delegácie z Kyjevskej národnej ekonomickej univerzity

Prijatie delegácie z Kyjevskej národnej ekonomickej univerzity Vadyma Hetmana