Utorok, 10. december, 2019 | Meniny má Radúz

Z Havana Club Trophy 2013 sa teší príznačne Casa del Havana

Lojalitný program značky Havana Club spoznal svojich víťazov. Štýlový skúter ako vystrihnutý z hlavného mesta Kuby, no najmä ocenenie HAVANA CLUB TROPHY, získal bratislavský bar Casa del Havana.

Lojalitný program značky Havana Club spoznal svojich víťazov. Štýlový skúter ako vystrihnutý z hlavného mesta Kuby, no najmä prestížne ocenenie HAVANA CLUB TROPHY, získal bratislavský bar Casa del Havana.

„Víťazstvo nás veľmi teší a myslím si, že je naozaj zaslúžené. Casa del Havana je historicky prvým kubánskym podnikom na Slovensku s dlhou tradíciou a aj toto je dôkaz, že po rokoch sme stále tým najlepším miestom, ak máte chuť na skvelý drink, spoľahlivú obsluhu a autentickú atmosféru. Chcel by som sa za to poďakovať celému nášmu tímu, ale aj hosťom, ktorí sa k nám stále vracajú,“ hovorí šéfbarman víťazného podniku Robert Amort. Zároveň dodal, že prémiový 7-ročný rum, ktorý za najúspešnejšiu sezónu s Havanou tiež získali, si s kolegami určite vychutnajú na spoločnej oslave.

Ceny pre víťaza prišli v utorok 10. decembra priamo do podniku odovzdať zástupcovia spoločnosti Jan Becher Slovensko, ktorí desiatku súťažiacich vyberali v spolupráci s renomovanými odborníkmi z oblasti mixológie a barovej kultúry. „Baru Casa del Havana k víťazstvu srdečne gratulujeme a dúfame, že skúter aj sedemročná Havana im prinesú radosť. Koniec-koncov, komu by sa víťazstvo hodilo viac, než podniku s Havanou priamo v mene?“ usmieva sa Lenka Dzureková-Petránková, brand manager značky Havana Club.

To, že kubánska metropola priamo v názve prináša šťastie, potvrdil aj držiteľ tretieho miesta, banskobystrický bar Bodega de la Havana, druhý sa umiestnil Ernesto Bar v Nitre. Oba okrem zásoby rumu Havana získali aj trendové Havana bicykle.

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,5 miliónov čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

ŠKODA AUTO Slovensko vysadila v Petržalke stromovú alej

Výsadba stromovej aleje v Petržalke je ukončená.

Zamestnanci ŠKODA AUTO SLOVENSKO priložili ruku k dielu a v spolupráci s Magistrátom hlavného mesta Slovenska Bratislavy sadili stromy na Starohájskej ulici v Petržalke.

Predíďte úniku dokumentov. Označkujte ich

V dobe elektronických dokumentov je odhalenie ich úniku a prevencia proti nemu zložitejšia.

Nákup darčekov môže byť tento týždeň výhodnejší

Váš vianočný rozpočet sa nemusí bezpodmienečne zrútiť ako domček z kariet.