Pondelok, 25. október, 2021 | Meniny má AurelKrížovkyKrížovky

Z Havana Club Trophy 2013 sa teší príznačne Casa del Havana

Lojalitný program značky Havana Club spoznal svojich víťazov. Štýlový skúter ako vystrihnutý z hlavného mesta Kuby, no najmä ocenenie HAVANA CLUB TROPHY, získal bratislavský bar Casa del Havana.

Lojalitný program značky Havana Club spoznal svojich víťazov. Štýlový skúter ako vystrihnutý z hlavného mesta Kuby, no najmä prestížne ocenenie HAVANA CLUB TROPHY, získal bratislavský bar Casa del Havana.

„Víťazstvo nás veľmi teší a myslím si, že je naozaj zaslúžené. Casa del Havana je historicky prvým kubánskym podnikom na Slovensku s dlhou tradíciou a aj toto je dôkaz, že po rokoch sme stále tým najlepším miestom, ak máte chuť na skvelý drink, spoľahlivú obsluhu a autentickú atmosféru. Chcel by som sa za to poďakovať celému nášmu tímu, ale aj hosťom, ktorí sa k nám stále vracajú,“ hovorí šéfbarman víťazného podniku Robert Amort. Zároveň dodal, že prémiový 7-ročný rum, ktorý za najúspešnejšiu sezónu s Havanou tiež získali, si s kolegami určite vychutnajú na spoločnej oslave.

Ceny pre víťaza prišli v utorok 10. decembra priamo do podniku odovzdať zástupcovia spoločnosti Jan Becher Slovensko, ktorí desiatku súťažiacich vyberali v spolupráci s renomovanými odborníkmi z oblasti mixológie a barovej kultúry. „Baru Casa del Havana k víťazstvu srdečne gratulujeme a dúfame, že skúter aj sedemročná Havana im prinesú radosť. Koniec-koncov, komu by sa víťazstvo hodilo viac, než podniku s Havanou priamo v mene?“ usmieva sa Lenka Dzureková-Petránková, brand manager značky Havana Club.

To, že kubánska metropola priamo v názve prináša šťastie, potvrdil aj držiteľ tretieho miesta, banskobystrický bar Bodega de la Havana, druhý sa umiestnil Ernesto Bar v Nitre. Oba okrem zásoby rumu Havana získali aj trendové Havana bicykle.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Povedie aj cez tunel, skráti cestu o takmer dvadsať minút.

1 h

Chceli by sme mať slušné úspory, ale chýba nám väčší záujem o riešenia pre zhodnotenie vlastných peňazí.

4 h

Sladké plody brusnice si okrem lahodného koláča spájame i s liečbou ochorení vylučovacej sústavy. Právom.

8 h
Skryť Zatvoriť reklamu