Z Havana Club Trophy 2013 sa teší príznačne Casa del Havana

Lojalitný program značky Havana Club spoznal svojich víťazov. Štýlový skúter ako vystrihnutý z hlavného mesta Kuby, no najmä ocenenie HAVANA CLUB TROPHY, získal bratislavský bar Casa del Havana.

Lojalitný program značky Havana Club spoznal svojich víťazov. Štýlový skúter ako vystrihnutý z hlavného mesta Kuby, no najmä prestížne ocenenie HAVANA CLUB TROPHY, získal bratislavský bar Casa del Havana.

„Víťazstvo nás veľmi teší a myslím si, že je naozaj zaslúžené. Casa del Havana je historicky prvým kubánskym podnikom na Slovensku s dlhou tradíciou a aj toto je dôkaz, že po rokoch sme stále tým najlepším miestom, ak máte chuť na skvelý drink, spoľahlivú obsluhu a autentickú atmosféru. Chcel by som sa za to poďakovať celému nášmu tímu, ale aj hosťom, ktorí sa k nám stále vracajú,“ hovorí šéfbarman víťazného podniku Robert Amort. Zároveň dodal, že prémiový 7-ročný rum, ktorý za najúspešnejšiu sezónu s Havanou tiež získali, si s kolegami určite vychutnajú na spoločnej oslave.

Ceny pre víťaza prišli v utorok 10. decembra priamo do podniku odovzdať zástupcovia spoločnosti Jan Becher Slovensko, ktorí desiatku súťažiacich vyberali v spolupráci s renomovanými odborníkmi z oblasti mixológie a barovej kultúry. „Baru Casa del Havana k víťazstvu srdečne gratulujeme a dúfame, že skúter aj sedemročná Havana im prinesú radosť. Koniec-koncov, komu by sa víťazstvo hodilo viac, než podniku s Havanou priamo v mene?“ usmieva sa Lenka Dzureková-Petránková, brand manager značky Havana Club.

To, že kubánska metropola priamo v názve prináša šťastie, potvrdil aj držiteľ tretieho miesta, banskobystrický bar Bodega de la Havana, druhý sa umiestnil Ernesto Bar v Nitre. Oba okrem zásoby rumu Havana získali aj trendové Havana bicykle.

Infografika: Slováci minuli na Pohode historicky najviac peňazí

Koľko minuli účastníci na našom najväčšom festivale?

Vyberiete si radšej romantický Paríž alebo slnečné Nice?

Obľúbené mestá spája povestný francúzsky šarm, no aj tak sú úplne odlišné.

Dobrú chuť: Letné šaláty a bizarné praktiky food fotografie

Prílohu s overenými receptami nájdete vloženú v denníku SME v piatok 13. júla.

Salón architektov A0 – Coneco 2018

– dve výstavy a ocenenie Zlatý Leonard za nápad a kreativitu celého výstavného priestoru pre Stavebnú fakultu STU v Bratislave.