Zberateľská limitka Becherovky s jej zakladateľmi je späť!

Zoznámte sa s ďalšími členmi rodiny Becherovcov

Podobizne troch ďalších členov rodiny Becherovcov môžete aktuálne nájsť na unikátnych dizajnoch fliaš obľúbeného likéru Čechov a Slovákov. Pokračovanie zberateľskej edície Becherovky prináša tváre Rudolfa, Michaela a Alfréda.

Aj táto generácia rodiny Becherovcov dokázala značku obohatiť o nové úspechy a pridať jej na prestíži. Zberateľská edícia, ktorú nájdete na pultoch slovenských obchodov v limitovanom počte kusov, je tak nielen oslavou histórie Becherovky, ale zároveň ľudí, ktorí značku rozvíjali a doviedli až k dnešnej popularite.

TRUCK režim zdarma pro autokameru s navigaciou MiVue Drive 60 LM

Zadajte si parametre (veľkosť, hmotnosť) vášho vozidla alebo karavanu a Mio vám spočíta ideálnu trasu a ešte natočí priebeh jazdy!

Masívna ofenzíva barcelonskej značky v segmente SUV

SEAT Ateca, Arona a Tarraco vyrazili na cesty v Barcelone, v meste kde vznikli.

Vyznáte sa v novom označovaní palív?

Nové značenie palív ste si mohli všimnúť na tankovacích pištoliach, no uvádzať ho musia aj novo vyrobené autá na palivovej nádrži.

Vyhlásenie Vedeckej rady EU v Bratislave

Vyhlásenie Vedeckej rady EU v Bratislave k diskusii o porušovaní autorského práva v akademickom prostredí