Zberateľská limitka Becherovky s jej zakladateľmi je späť!

Zoznámte sa s ďalšími členmi rodiny Becherovcov

Podobizne troch ďalších členov rodiny Becherovcov môžete aktuálne nájsť na unikátnych dizajnoch fliaš obľúbeného likéru Čechov a Slovákov. Pokračovanie zberateľskej edície Becherovky prináša tváre Rudolfa, Michaela a Alfréda.

Aj táto generácia rodiny Becherovcov dokázala značku obohatiť o nové úspechy a pridať jej na prestíži. Zberateľská edícia, ktorú nájdete na pultoch slovenských obchodov v limitovanom počte kusov, je tak nielen oslavou histórie Becherovky, ale zároveň ľudí, ktorí značku rozvíjali a doviedli až k dnešnej popularite.

Podmienky predaja spoločnosti s.r.o., ktorá je platcom DPH

Ako predať vašu spoločnosť ak je platcom DPH ?

Jazdili sme na novom Volkswagene T-Cross!

Nové štýlové malé SUV od Volkswagenu nás prekvapilo variabilitou a tým, ako je schopné predčiť všetky očakávania.

Alori: upratujte efektívne a bez námahy

Produkty Alori sľubujú čistý a bezpečný domov pre vás, vašich blízkych aj pre vašich domácich miláčikov.

Gansberg Koliba - Housing as a symbol of success

The apartments are designed to meet even the most demanding requirements.