Sobota, 28. november, 2020 | Meniny má HenrietaKrížovkyKrížovky

Zberateľská limitka Becherovky s jej zakladateľmi je späť!

Zoznámte sa s ďalšími členmi rodiny Becherovcov

Podobizne troch ďalších členov rodiny Becherovcov môžete aktuálne nájsť na unikátnych dizajnoch fliaš obľúbeného likéru Čechov a Slovákov. Pokračovanie zberateľskej edície Becherovky prináša tváre Rudolfa, Michaela a Alfréda.

Aj táto generácia rodiny Becherovcov dokázala značku obohatiť o nové úspechy a pridať jej na prestíži. Zberateľská edícia, ktorú nájdete na pultoch slovenských obchodov v limitovanom počte kusov, je tak nielen oslavou histórie Becherovky, ale zároveň ľudí, ktorí značku rozvíjali a doviedli až k dnešnej popularite.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Darček? Špičková autonavigácie Mio Spirit 8670 Full EÚ Lifetime!

UNBOXING a recenze skvělé autonavigace Mio Spirit 8670 EU - jak si vedla v testu funkcí a co na ni říká Mahulena Bočanová?

TEST špičkové autonavigácie Mio Spirit 8670 Full EU!

Pomôžte ľuďom v núdzi v najväčšej potravinovej zbierke v Tescu

Trvanlivé potraviny a drogériu ľuďom v núdzi môžete darovať v predajniach alebo cez Tesco Online nákupy do 3. decembra.

Aké sú dopady pandémie na financie ľudí?

Niektorí prišli o odmeny, iným sa znížil plat.