Stavebné pozemky od 99 EUR/m2 len 30 minút od centra Bratislavy

Bývajte a zároveň sa rekreujte len 300 metrov od jazera v tichej lokalite Veľkého Bielu pri Senci.

Hľadáte miesto pre pokojné bývanie v rodinnom dome, v tichom prostredí s dobrou infraštruktúrou a pritom blízko Bratislavy?  „Ponúkame vám stavebné pozemky projektu ZELENÁ OÁZA v obci Veľký Biel, ktorá je od centra hlavného mesta vzdialená len 22 kilometrov,“ hovorí manažér projektu Ing. Karol Pleško.

„Lokalita projektu je umiestená 2 kilometre od Senca, priamo v centre obce Veľký Biel, na mieste bývalých ovocných sadov a viníc. Je mimoriadne tichá – po dokončení komunikácií bude priechodná, ale neprejazdná automobilmi  - s výnimkou majiteľov pozemkov a ich hostí,“ vysvetľuje manažér projektu.

ukončenie výstavby komunikácií a inžinierskych sietí je plánované v júliProjekt pozostáva zo 43 stavebných pozemkov o rozlohe 516 až 967 m2. Ceny v závislosti od tvaru a polohy pozemku sú v štyroch cenových úrovniach od 99 do 108 Eur za meter štvorcový, vrátané nákladov na výstavbu spoločných cestných prístupových komunikácií a všetkých inžinierskych sietí (kanalizácia, plyn, elektrina, voda). Ukončenie výstavby komunikácií a inžinierskych sietí je plánované v júli 2014.

Povolený podiel zástavby parcely je 40 %, pri maximálne dvoch nadzemných podlažiach rodinného domu. Susedné pozemky je možné spojiť aj do väčších celkov. Na stavebných pozemkoch je 80 až 120 cm vrstva čiernozeme najvyššej bonity na štrkovom lôžku, kde je možné s minimálnymi nákladmi vybudovať studne s kvalitnou vodou v hĺbke troch až piatich metrov.

Do škôlky či školy budete môcť sprevádzať vaše deti aj pešo. V okruhu od 200 do 500 metrov od lokality projektu sa nachádza škôlka, základná škola, ale aj zdravotné stredisko a obchod s potravinami. Ešte bližšie k lokalite je zrekonštruovaný kultúrny dom s novou modernou jedálňou pre škôlku a základnú školu, ako aj s možnosťou stravovania dôchodcov s trvalým bydliskom vo Veľkom Bieli (na obed dáva obec príspevok). Súčasťou novo vybudovaného areálu je aj moderné detské ihrisko a športoviská. Z druhej strany lokalita susedí s rímsko-katolíckym kostolom.

„Jedným z hlavných lákadiel projektu pre klientov, ktorí si tu už svoje pozemky vybrali, sú výnimočné možnosti rekreácie,“ hovorí manažér projektu Ing. Karol Pleško. „Vo vzdialenosti približne tristo metrov sa nachádza veľké jazero s mimoriadne čistou vodou vhodnou na kúpanie, s malou štrkovou plážou a upravovanými trávnatými brehmi. V tesnej blízkosti sa nachádzajú aj nové moderné športoviská a detské ihrisko.“

Presné rozmery a viac detailných informácií o každom pozemku nájdete na stránke projektu www.pozemkyvelkybiel.sk, prípadne na telefónnom čísle manažéra projektu 0903 733 227.

stavebné pozemky len 300 metrov od jazera v tichej lokalite veľkého bielu pri senci!

Events you should not miss during your visit in Bratislava

For anyone looking to spend their summer in Bratislava, there is a great time to be had.

Modernizácia rozvodov tepla v Medzeve, Slavošovciach a Plešivci

Tepelné rozvody na sídlisku v Medzeve, Slavošovciach a Plešivci prejdú v najbližšom období významnou modernizáciou.

Čerešne dozreli: Aj po zmenách na hypotekárnom trhu chutia!

V atraktívnom dúbravskom projekte Čerešne living sa začala druhá fáza predaja bytov. S ňou súvisí niekoľko dôležitých noviniek!

Edite sa podarilo schudnúť 30 kilogramov vďaka 3D Chili

Konečne si splníte svoje sny o plochom brušku a štíhlom páse vďaka novému systému založenom na zdravom chudnutí bez jojo efektu!