Dobíjanie Prima kreditu je možné už aj cez Facebook

Už aj na Facebooku si môžu zákazníci Orangeu obnoviť svoj kredit na predplatenej karte Prima. Okrem jednoduchej a pohodlnej obnovy kreditu majú majitelia predplatenej karty šancu získať aj ďalšie bonusy, tak ako aj pri ostatných spôsoboch obnovy kreditu.

Orange vychádza v ústrety svojim zákazníkom a rozširuje možnosť obnovy kreditu na predplatených kartách Prima. Služba Obnova Prima kreditu cez Facebook stránku Orange Slovensko (http://on.fb.me/1eqmDYk) rozširuje paletu komfortných riešení pre zákazníkov Šikovnej Primy alebo s akýmkoľvek iným Prima profilom ako si obnoviť kredit k zvolenému telefónnemu číslu 24 hodín denne, sedem dní v týždni. Platbu je možné uskutočniť cez internet banking vybraných slovenských bánk (Tatra banka, OTP Banka, Slovenská sporiteľňa, VÚB a ĆSOB). O navýšení kreditu budú zákazníci do niekoľkých minút informovaní SMS správou.

Aj týmto spôsobom obnovy kreditu zákazníci môžu získať odmeny za dobitie kreditu, a to  vo forme neobmedzených SMS/MMS správ v sieti Orange, nekonečných víkendových volaní v sieti Orange alebo 150 MB dát Internetu v mobile až na 30 dní. Stačí si obnoviť kredit do 30 dní od posledného dobitia sumou aspoň 10 €.

Čo je Šikovná Prima?

Šikovná Prima je predplatená karta pre zákazníkov Orangeu, s ktorou platia len za to, čo prevolajú, pričom cena za minútu hovoru v rámci SR sa im automaticky znižuje z 12 na 9 centov. Klesajúca cena sa aplikuje aj na Internet v mobile, pričom za spotrebované dáta zaplatí zákazník najviac 15 eur, čo zodpovedá 690 MB. Cena SMS a MMS na Slovensku, EÚ, USA a Kanady je 0,06 eur, minúta hovoru do EU, USA a Kanady stoji 0,12 eur.

Ďalšie možnosti obnovy Prima kreditu:

cez internet
stieracou kartou

cez Orange menu/Banking

cez Orange teleplatbu

s mesačným programom alebo paušálom

cez bankomat

cez terminál

na predajných miestach Orangeu

Už viac ako 36 čerpacích staníc OMV je v novom šate

Motoristi si vychutnajú príjemnú atmosféru aj nové služby.

Nižšie náklady vo firme? Tri tipy, kde sa dá ušetriť

Pre každé ušetrené euro vo firme určite nájdete využitie, či už na bežný chod, alebo rast.

Čo si myslia mamy youtuberov o tom, čo robia ich deti?

Opýtali sme sa na to mám Bekima, Sellasieho a Surovej dcérky.

Nedocenený génius - prečo chýba v našich knižniciach?

Mnohými kritikmi je považovaný za najlepšieho slovenského spisovateľa. Rudolf Sloboda by v apríli oslávil 80 rokov.