Dobíjanie Prima kreditu je možné už aj cez Facebook

Už aj na Facebooku si môžu zákazníci Orangeu obnoviť svoj kredit na predplatenej karte Prima. Okrem jednoduchej a pohodlnej obnovy kreditu majú majitelia predplatenej karty šancu získať aj ďalšie bonusy, tak ako aj pri ostatných spôsoboch obnovy kreditu.

Orange vychádza v ústrety svojim zákazníkom a rozširuje možnosť obnovy kreditu na predplatených kartách Prima. Služba Obnova Prima kreditu cez Facebook stránku Orange Slovensko (http://on.fb.me/1eqmDYk) rozširuje paletu komfortných riešení pre zákazníkov Šikovnej Primy alebo s akýmkoľvek iným Prima profilom ako si obnoviť kredit k zvolenému telefónnemu číslu 24 hodín denne, sedem dní v týždni. Platbu je možné uskutočniť cez internet banking vybraných slovenských bánk (Tatra banka, OTP Banka, Slovenská sporiteľňa, VÚB a ĆSOB). O navýšení kreditu budú zákazníci do niekoľkých minút informovaní SMS správou.

Aj týmto spôsobom obnovy kreditu zákazníci môžu získať odmeny za dobitie kreditu, a to  vo forme neobmedzených SMS/MMS správ v sieti Orange, nekonečných víkendových volaní v sieti Orange alebo 150 MB dát Internetu v mobile až na 30 dní. Stačí si obnoviť kredit do 30 dní od posledného dobitia sumou aspoň 10 €.

Čo je Šikovná Prima?

Šikovná Prima je predplatená karta pre zákazníkov Orangeu, s ktorou platia len za to, čo prevolajú, pričom cena za minútu hovoru v rámci SR sa im automaticky znižuje z 12 na 9 centov. Klesajúca cena sa aplikuje aj na Internet v mobile, pričom za spotrebované dáta zaplatí zákazník najviac 15 eur, čo zodpovedá 690 MB. Cena SMS a MMS na Slovensku, EÚ, USA a Kanady je 0,06 eur, minúta hovoru do EU, USA a Kanady stoji 0,12 eur.

Ďalšie možnosti obnovy Prima kreditu:

cez internet
stieracou kartou

cez Orange menu/Banking

cez Orange teleplatbu

s mesačným programom alebo paušálom

cez bankomat

cez terminál

na predajných miestach Orangeu

V Žiline sme vytvorili priestor, aby mladí ľudia neodišli

Stanicu sme chceli zrekonštruovať za milión korún, stálo to desať.

Pravda o mäse v burgroch z McDonald’s

Používajú kvalitné mäso?

322 m2 a mesto ako na dlani. Bratislava má atypický penthouse

Najväčší z bytov projektu Jarabinky Grande láka náročných záujemcov nielen svojou grandióznosťou, ale aj unikátnosťou priestoru.

Dva rekordy na druhý pokus

Druhé narodeniny PSK Arény sa budú niesť v znamení pokusu o slovenský rekord.