Zasadnutie Slovenskej rektorskej konferencie na TnUAD v Trenčíne

Na pôde Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne sa v termíne od 6. do 7. marca 2014 konalo 66. zasadnutie Slovenskej rektorskej konferencie a zasadnutie...

Na pôde Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne sa v termíne
od 6. do 7. marca 2014 konalo 66. zasadnutie Slovenskej rektorskej konferencie a zasadnutie pléna Inštitútu Slovenskej rektorskej konferencie. Hostiteľom sa stal rektor univerzity doc. Ing. Jozef Habánik, PhD.66. zasadnutie slovenskej rektorskej konferencie na pôde trenčianskej univerzity alexandra dubčeka v trenčíne

Hlavnými témami rokovania boli schválenie Návrhu výročnej správy a správy o hospodárení za rok 2013, schválenie Návrhu plánu činnosti a návrh rozpočtu na rok 2014 a návrh metodiky rozpisu dotácií zo štátneho rozpočtu na rok 2014 pre verejné vysoké školy – vyjadrenie Slovenskej rektorskej konferencie.

Zasadnutie organizačne zabezpečila Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne v spolupráci s Inštitútom Slovenskej rektorskej konferencie.

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.