Intenzívne pleťové krémy pre krásnu pokožku v každom veku

Už dávno nie je pre ženy tajomstvom, že pokožka vyžaduje v každom vekovom období rozdielnu kozmetickú starostlivosť. S pribúdajúcimi rokmi sa jej zloženie mení, vytráca sa prirodzená vlhkosť a spomaľuje produkcia kolagénu. To zapríčiňuje tiež zmeny v štruktúre pleti, zníženú elasticitu a pevnosť kontúr tváre. Jedná sa o prirodzený proces starnutia, ktorému sa síce nevyhneme, no môžeme ho výrazne spomaliť, pokiaľ dodáme pleti to, čo práve potrebuje. Prírodná kozmetiky Doliva prináša riešenie pre rôzne vekové kategórie s dôrazom na potreby pleti v konkrétnom veku ženy.

Obnoviť bunky po tridsiatke

Vedecké štúdie hovoria o tridsiatke ako o najlepšom životnom období žien. Užívate si svoj život naplno a poznáte svoje silné stránky i slabosti. Ako ste si však určite všimli, na vašej tvári sa začali objavovať prvé známky starnutia. Zlá správa je, že odteraz bude tento jav čoraz nekompromisnejší. Tá dobrá – môžete ho veľmi účinne spomaliť. Po tridsiatke vaša pleť dozrieva, ale nie je ešte zrelá, na čo by ste mali prihliadať pri výbere správnej kozmetickej starostlivosti. Je kontraproduktívne zbytočne ju zaťažovať hutným výživným krémom. Dermatologička, MUDr. Katarína Cajchanová, PhD. radí: „Po tridsiatke stavte na kombináciu účinných vitamínov. Vitamín A sa postará o obnovu tkanív a spevnenie pleti, zatiaľ čo vitamín E účinne spomaľuje starnutie buniek a chráni pleť pred voľnými radikálmi.“ Doliva olivový intenzívny krém LIGHT obsahuje vitamíny A, E a pantenol, ktorý pleť prirodzene hydratuje a ukľudní. Vďaka ľahkej konzistencii sa rýchlo vstrebáva a pokožku zbytočne nezaťažuje.

doliva intensive creme lighr

Hydratovať a rozjasniť po štyridsiatke

Po štyridsiatke máte v mnohých veciach, ktoré sa týkajú vašich životných postojov a rozhodnutí jasno. Prestali ste na sebe zbytočne riešiť to, čo aj tak nezmeníte a to vás nesmierne oslobodzuje. „V tomto veku pozorujeme najmä prehlbovanie mimických vrások. Žiarivosť a prirodzená vlhkosť pleti sa znižuje,“ prezrádza MUDr. Cajchanová, PhD., „zvyknú sa tiež objaviť prvé pigmentové škvrny či nerovnosti zafarbenia pleti,“ dodáva. Doliva olivový intenzívny krém EXKLUSIV spája vitamíny A a E s prírodnými hydratačnými zložkami, akými sú panenský olivový olej, či bambucké maslo. Ochranu pred vznikom pigmentových škvŕn zabezpečujú účinné izoflavóny. „Vďaka izoflavónom je pleť chránená pred nepriaznivými účinkami UV žiarenia. Stimulujú tiež rast nových kolagénových vlákien, pleť rozjasňujú a potláčajú už vzniknuté pigmentové škvrny,“  vysvetľuje MUDr. Cajchanová, PhD.

doliva intensive creme exclusive

Dôkladne vyživiť po päťdesiatke

Obdobie produktívneho veku žien sa dnes oproti minulosti predlžuje. Dnešné päťdesiatničky ešte zďaleka svojím životným štýlom a výzorom nepripomínajú niekdajšie babičky na dôchodku. Ako si udržať svieži vzhľad pleti aj v tomto období života? Dermatologička, MUDr. Katarína Cajchanová hovorí: „Po päťdesiatom roku života je nesmierne dôležitá výživa pokožky, ktorá sa s pribúdajúcim vekom stenčuje, stáva sa senzitívnejšou a tým aj náchylnejšou na infekcie a zápaly. Siahnite po prírodných zložkách, ktoré ju zbytočne nepodráždia a pleť sa stane odolnejšou.“ Doliva olivový intenzívny krém je určený špeciálne pre zrelú pleť. Okrem dôležitých „vitamínov mladosti“, A a E, ošetrujúceho pantenolu a účinných hydratačných zložiek - olivového oleja a bambuckého masla, obsahuje tiež prírodný včelí vosk. „Včelí vosk má výrazné liečivé a protizápalové účinky,“ prezrádza dermatologička, MUDr. Cajchanová, PhD. „Vďaka svojim schopnostiam pomáha predchádzať vysúšaniu pleti a posilňuje jej štruktúru,“  dodáva na záver.

doliva intensive creme

Spoločnosť Naturprodukt bola založená v roku 1993. Jej najväčším dodávateľom je firma Dr. Theiss Naturwaren, ktorá vyrába prípravky na báze extraktov liečivých bylín a kozmetiku s obsahom jedinečných látok získaných z rastlín. V sortimente nájdeme fytofarmaká, doplnky výživy, prípravky na starostlivosť o pokožku a vlasy, ako aj špeciálnu lekárenskú kozmetiku. Viac informácií o spoločnosti a produktoch sa dozviete na www.naturprodukt.sk

Chcete investovať a zároveň sporiť s 3% úrokom?

Využite Kombiprodukt a získajte najvýhodnejší úrok na trhu

Luxus a starnúca populácia. Toto sú aktuálne biznisové trendy

Investujte do budúcnosti už dnes.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.

Zlatý mok čapujú najlepšie v Prešove. Šarišským Majstrom výčapu

Nič neuhasí smäd lepšie, ako správne načapované pivo!