Vernisáž na Fakulte priemyselných technológií TnUAD v Trenčíne

V stredu 2. apríla 2014 sa konala na Fakulte priemyselných technológií v Púchove slávnostná vernisáž spoločnej výstavy prác študentov Oddelenia priemyselného dizajnu Katedry materiálového inžinierstva

V stredu 2. apríla 2014 sa konala na Fakulte priemyselných technológií v Púchove slávnostná vernisáž spoločnej výstavy prác študentov Oddelenia priemyselného dizajnu Katedry materiálového inžinierstva a obrazov výtvarníka českého pôvodu Joe Muczka Jr..

výstavy prác študentov oddelenia priemyselného dizajnu katedry materiálového inžinierstva

Dekan prof. Ing. Ján Vavro, PhD. privítal na akademickej pôde Fakulty priemyselných technológií Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne hostí medzi ktorými boli prorektorka pre výchovu a vzdelávanie doc. Ing. Marta Kianicová, PhD., dekan Fakulty sociálno-ekonomických vzťahov doc. Mgr. Sergej Vojtovič, DrSc., zástupcovia Fakulty zdravotníctva, primátor mesta Púchov, riaditelia stredných škôl, zástupcovia spoločenskej a hospodárskej praxe, s ktorými fakulta úzko spolupracuje a v neposlednom rade zamestnanci a študenti FPT.

Myšlienka usporiadať takúto výstavu sa na fakulte stretla s pozitívnym ohlasom a ako uviedol ďalej vo svojom príhovore dekan FPT, uvítal ju najmä preto, že výstava umožní prezentovať práce študentov Oddelenia priemyselného dizajnu Katedry materiálového inžinierstva. Priestory FPT sa teda v týchto dňoch premenili na výstavné priestory a všedné pracovné dni zamestnancov, študentov a návštevníkov FPT tak získali aj umelecký rozmer.

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.