Medzinárodná vedecká konferencia Pohyb a zdravie XI.

Pod záštitou rektora Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne doc. Ing. Jozefa Habánika, PhD., sa vo štvrtok 10. apríla konala medzinárodná vedecká konferencia s názvom Pohyb a zdravie...

Pod záštitou rektora Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne doc. Ing. Jozefa Habánika, PhD., sa vo štvrtok 10. apríla 2014 konala medzinárodná vedecká konferencia s názvom Pohyb a zdravie. Na konferencii sa prezentovali vedecké práce v 4 sekciách: Pohybová aktivita a zdravý životný štýl, Šport a športový tréning, Fyzioterapia, rehabilitácia a regenerácia a Pohyb, hudba a zdravie.

Medzinárodná konferencia sa konala v spolupráci Fakultou zdravotníctva Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne, Fakultou tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy v Praze a Uniwersytet Rzesovsky -  Wydział Wychovania Fizycznego  a  Wydział Pedagogiczno – Artystyczny.

Rok 2019: Začína sa éra informačného osvietenstva

Technologickí lídri už majú jasno v tom, čo bude vládnuť svetu IT v roku 2019.

Tipy, kam so školákmi na dovolenku cez jarné prázdniny

Jarné prázdniny sú ideálne na spoločnú dovolenku so zábavou špeciálne pre deti.

Pozvánka na udeľovanie ceny – ABF Slovakia Bakalár 2018

13. ročník vyhodnotenia a udeľovania Ceny Združenia pre rozvoj slovenskej architektúry a stavebníctva ABF Slovakia Bakalár 2018

Jedli ste už ružovú čokoládu?

Do rodiny horkej, mliečnej a bielej čokolády pribúda po 80 rokoch nový člen