Barmanská špička si sily zmeria v najstaršom slovenskom bare

3. ročník súťaže ABSOLUT INVITE opäť preveruje schopnosti tých najtalentovanejších majstrov so šejkrom v ruke. 15.-17. apríla 2014 na národnom kole v Grandhoteli Starý Smokovec zabojuje o svetové finále v Štokholme dvadsiatka súťažiacich v disciplínach, ktoré preveria ich vedomosti, senzorické schopnosti aj mixologické zručnosti. Víťazom sa stane barman, ktorý za všetky tri disciplíny získa najviac z maximálneho možného počtu 100 bodov.

Súťaž, ktorej sa na základe pozvánky každoročne môžu zúčastniť len tí najlepší bartendri a najnadanejšie mladé talenty, sa tentokrát ponesie v duchu ústrednej témy HANDCRAFT a jedinečnú atmosféru jej pridá aj exkluzívne miesto konania – Crystal Bar prvého tatranského veľkohotela postaveného na prelome 19. a 20. storočia je totiž najstarším barovým zariadením na celom Slovensku.

Viete, kto stojí za udalosťami Novembra 89?

Tým, ktorí nám vybojovali slobodu, sa ešte nik nepoďakoval. O2 to chce zmeniť.

ČSOB: Najlepšou ochranou proti hackerom sú vzdelaní klienti

Už druhý rok spolupracuje ČSOB s agentúrou TRIAD Advertising na edukatívnom projekte Digitálna inteligencia.

V Nemocnici Košice-Šaca pomohla bariatria prvým dvom pacientom

Chirurgická klinika v Šaci rozšírila portfólio chirurgických výkonov o bariatrické operácie.

Prijatie delegácie z Kyjevskej národnej ekonomickej univerzity

Prijatie delegácie z Kyjevskej národnej ekonomickej univerzity Vadyma Hetmana