Barmanská špička si sily zmeria v najstaršom slovenskom bare

3. ročník súťaže ABSOLUT INVITE opäť preveruje schopnosti tých najtalentovanejších majstrov so šejkrom v ruke. 15.-17. apríla 2014 na národnom kole v Grandhoteli Starý Smokovec zabojuje o svetové finále v Štokholme dvadsiatka súťažiacich v disciplínach, ktoré preveria ich vedomosti, senzorické schopnosti aj mixologické zručnosti. Víťazom sa stane barman, ktorý za všetky tri disciplíny získa najviac z maximálneho možného počtu 100 bodov.

Súťaž, ktorej sa na základe pozvánky každoročne môžu zúčastniť len tí najlepší bartendri a najnadanejšie mladé talenty, sa tentokrát ponesie v duchu ústrednej témy HANDCRAFT a jedinečnú atmosféru jej pridá aj exkluzívne miesto konania – Crystal Bar prvého tatranského veľkohotela postaveného na prelome 19. a 20. storočia je totiž najstarším barovým zariadením na celom Slovensku.

Pozvánka na udeľovanie ceny – ABF Slovakia Bakalár 2018

13. ročník vyhodnotenia a udeľovania Ceny Združenia pre rozvoj slovenskej architektúry a stavebníctva ABF Slovakia Bakalár 2018

Jedli ste už ružovú čokoládu?

Do rodiny horkej, mliečnej a bielej čokolády pribúda po 80 rokoch nový člen

Deň otvorených dverí Stavebnej fakulty STU

Program DOD 2019

Hlas Schwarzeneggera v autokameře Mio MiVue J85 WiFi vás ochrání

MiVue J85 získala upozornění od českého hlasu Arnolda Schwarzeneggera. Pavel Soukup namluvil hlášky upozornění na nehody i radary!