Geniálny Eifman v Balete SND. Vstupenky už v predaji

Jednou z top kultúrnych udalostí tohto roka v Európe je vychýrené turné špičkového tanečného súboru Eifman Ballet, ktorý 21. a 22. októbra 2014 vystúpi na scéne Baletu Slovenského národného divadla.

Jednou z top kultúrnych udalostí tohto roka v Európe je vychýrené turné špičkového tanečného súboru Eifman Ballet, ktorý 21. a 22. októbra 2014 vystúpi na scéne Baletu Slovenského národného divadla. Prestížne predstavenie Rodin s ohromujúcou krásou pohybu uvedie agentúra Adagio v Sále opery a baletu novej budovy SND.

„Som rád, že sa nám v Balete Slovenského národného divadla darí napĺňať ambíciu prinášať na naše javisko nielen pôvodné inscenácie, ale aj to najlepšie zo svetovej tanečnej produkcie. Verím, že po vlaňajších hviezdach ruského baletu diváci ocenia možnosť uvidieť strhujúce výkony sólistov Eifman Ballet, ktorí sa zaraďujú medzi svetovú elitu,“ uviedol riaditeľ Baletu SND Jozef Dolinský ml.

„Veríme, že vystúpenie bude nezabudnuteľným kultúrnym zážitkom a v spolupráci so Slovenským národným divadlom predstavíme jednu z najnovších produkcií svetoznámeho choreografa Borisa Eifmana, ktorý je jedným z najlepších, ak nie najlepším moderným choreografom súčasnosti,“ povedala riaditeľka agentúry Adagio Gabriela Čanecká.

Vstupenky na predstavenia Eifman Ballet v Balete Slovenského národného divadla si diváci môžu kúpiť od 15. mája 2014 v pokladniciach SND, na predajnom mieste v OC Eurovea a on-line z pohodlia domova prostredníctvom portálu www.snd.sk

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.