Geniálny Eifman v Balete SND. Vstupenky už v predaji

Jednou z top kultúrnych udalostí tohto roka v Európe je vychýrené turné špičkového tanečného súboru Eifman Ballet, ktorý 21. a 22. októbra 2014 vystúpi na scéne Baletu Slovenského národného divadla.

Jednou z top kultúrnych udalostí tohto roka v Európe je vychýrené turné špičkového tanečného súboru Eifman Ballet, ktorý 21. a 22. októbra 2014 vystúpi na scéne Baletu Slovenského národného divadla. Prestížne predstavenie Rodin s ohromujúcou krásou pohybu uvedie agentúra Adagio v Sále opery a baletu novej budovy SND.

„Som rád, že sa nám v Balete Slovenského národného divadla darí napĺňať ambíciu prinášať na naše javisko nielen pôvodné inscenácie, ale aj to najlepšie zo svetovej tanečnej produkcie. Verím, že po vlaňajších hviezdach ruského baletu diváci ocenia možnosť uvidieť strhujúce výkony sólistov Eifman Ballet, ktorí sa zaraďujú medzi svetovú elitu,“ uviedol riaditeľ Baletu SND Jozef Dolinský ml.

„Veríme, že vystúpenie bude nezabudnuteľným kultúrnym zážitkom a v spolupráci so Slovenským národným divadlom predstavíme jednu z najnovších produkcií svetoznámeho choreografa Borisa Eifmana, ktorý je jedným z najlepších, ak nie najlepším moderným choreografom súčasnosti,“ povedala riaditeľka agentúry Adagio Gabriela Čanecká.

Vstupenky na predstavenia Eifman Ballet v Balete Slovenského národného divadla si diváci môžu kúpiť od 15. mája 2014 v pokladniciach SND, na predajnom mieste v OC Eurovea a on-line z pohodlia domova prostredníctvom portálu www.snd.sk

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.