Veľvyslanectvo USA predáva nadbytočný hnuteľný majetok

Predáva sa nadbytočný kancelár. nábytok, PC, monitory, tlačiarne, biela technika a pod. Počiatočné ceny sú zlomok z trhovej ceny.

Vo väčšine prípadov ide o nadbytočný kancelársky nábytok, počítače, monitory, tlačiarne, rezidenčný nábytok, biela technika a podobne.

Počiatočné ceny sú zlomkové z trhovej ceny. Položky sú zväčša stále kvalitné a funkčné.

Každá aukcia je aktivovaná na dobu určitú s jej označením začiatku a ukončenia. Táto informácia je k dispozícii v informačnom paneli webovej aplikácie. Zvyčajne to bude od pondelka do piatka v trvaní dvoch týždňov. V tomto časovom rozpätí sa môžete aktívne zúčastniť a pridávať Vašu ponuku dražiť podľa Vášho úsudku. Po ukončení aukcie systém automaticky vyhodnotí najvyššie ponuky a víťazom aukcie zašle email s oznámením o danej skutočnosti. Aukcie sa budú konať priebežne niekoľko krát za rok. Viacej informácií nájdete na www.usembassyauction.com

usea490-r113_res.jpg

Podnikanie a významné ukazovatele v roku 2019

Významné ukazovatele v roku 2019 pre zdaniteľné osoby a platcov DPH,právnické osoby, spoločnosti s ručením obmedzeným a iné.

Smartfóny Samsung Galaxy S priniesli množstvo inovácií

Samsung Galaxy S v roku 2010 predznamenal nástup nových technologických riešení.

eKasa prichádza na Slovensko

Od 1. apríla vstúpi do platnosti nová povinnosť pre podnikateľov vo forme eKasy s online pripojením do systému finančnej správy.

Zážitky z Pobaltia: Objavte Tallinn a Rigu

Nechajte sa prekvapiť dušou a atmosférou hlavných miest Estónska a Lotyšska.