Štvrtok, 17. október, 2019 | Meniny má Hedviga

Kvalitná káva pre kancelárie konečne na Slovensku

Na základe požiadaviek našich klientov zo segmentu office sme sa rozhodli požiadať renomovanú taliansku pražiareň Italcaffé o vytvorenie špeciálnej kávy pre slovenský trh. Vo výslednej káve Classico Italiano sa tak snúbi talianska tradícia a skúsenosti s chuťovými návykmi slovenských kávičkárov. Ide o blend kvalitných káv typu Arabica a Robusta v pomere, ktorý dovoľuje vyniknúť jemnej chuti, prenikavej aróme a zároveň bohatej kréme. Je určená predovšetkým na prípravu v automatických kávovaroch so zabudovaným mlynčekom, ktoré sú obľúbené predovšetkým vo väčších, či menších kanceláriách a firmách. Káva Classico Italiano je vďaka silnému telu a intenzívnej chuti vhodná na akýkoľvek typ kávového nápoja. Či už máte radi klasické talianske espresso, alebo mliečne nápoje ako kapučíno, či caffé latte, táto káva je práve pre vás.  Je to zároveň vynikajúci pomer vysokej kvality a veľmi rozumnej ceny za kilogram zrnkovej kávy.

cafepoint káva pre firmy

• výborná chuť vyladená pre slovenských kávičkárov

• šetrné praženie osvedčenou spoločnosťou Italcaffé

• kvalitný blend odrôd Arabika a Robusta

• ideálna pre automatické kávovary

• plná chuť, bohatá kréma, povzbudivý kofeín

• vhodná na espresso, kapučíno, alebo caffé latte

• vynikajúci pomer kvalita – cena

cafepoint classico italiano

Pozrite si všetky výhodné balenia Cafepoint Classico Italiano – 1kg – 6kg – 12kg v cenách od 9,90€/kg.

Kvalitné kávy z celého sveta, kávovary a príslušenstvo nájdete v špecializovaných kávových obchodoch Cafepoint, alebo si ich môžete objednať v spoľahlivom a zákazníkmi overenom eshope.

Udržateľné úspešné podnikanie na Slovensku a v Bulharsku

Univerzita národného a svetového hospodárstva v Sofii v spolupráci s EU v Bratislave zorganizovali medzinárodnú konferenciu.

Slováci sú chlebovým národom

Slováci sú chlebovým národom a až dve tretiny z nás jedia na raňajky chlieb a pečivo.

Kedy je správny čas nasťahovať sa do novostavby?

Pozor na znečisťujúce látky v interiéri.