Ubytovanie Zuberec

Jedinečné ubytovanie v Zuberci. Penzión Škerda *** Zuberec, Roháče je pôvabný penzión ponúkajúci spojenie príjemného ubytovania, pohostinnosti, prírody a priateľskej atmosféry.

Jedinečné ubytovanie v Zuberci. Penzión Škerda Zuberec, Roháče je pôvabný penzión ponúkajúci spojenie príjemného ubytovania, pohostinnosti, prírody a priateľskej atmosféry.

Ubytovanie v Zuberci

Uvíta  originálnou oravskou architektúrou, najmä srdečnosťou. Ubytovanie Zuberec poskytuje  bývanie v tradičnom horskom štýle. Je riešené samostatnými  priestrannými apartmánmi poskytujúcimi maximálne súkromie každému hosťovi.  Z penziónu je výborný výhľad na majestát prírody horstva Roháče, Západné Tatry.

img1152-r238_res.jpg

Ubytovanie penzión Škerda Zuberec

Ponúka pekné prostredie, vôňu dreva, rodinnú atmosféra, ochotou poradiť a pomôcť. Je zasadené do prírody pod velikánmi hôr. Lemuje ho sútok dvoch zurčiacich potokov, obklopuje  slnečná terasa s ležadlami, zbojnícky zrub s kozubom, grilom a kotlíkom na guľáš, hojdačka, trampolína. V penzióne sa nachádza štýlová spoločenská miestnosť  s kozubom, spoločenskými hrami, turistickými mapami  odbornými knihami a literatúrou.

Zuberec a okolie ubytovania

Z ubytovania je blízko na  zjazdové a bežecké trate, turistické trasy, cyklotrasy a prechádzky po okolí.   V  blízkosti  sú reštaurácie s širokým výberom jedál  a nápojov  tradičnej oravskej kuchyne, občerstvenie Bagetka, obchody, predajňa miestnej pekárne, pizzeria, vináreň, stará krčma. Pobyt spríjemní relax v horúcich vodách. Thermálne kúpalisko  Meander  Thermal  Park Oravice,  Termálne kúpalisko Oravice,  Aqua park Tatralandia, Thermal park Gino Paradise Bešeňová sú miesta pravého osvieženia a zábavy za každého počasia.

zariadenie-13-r378_res.jpg

img0430-r112_res.jpg

Podujatia, kultúra v Zuberci

Obdivovateľov ľudového folklóru a ľudovej architektúry poteší  Múzeum oravskej dediny v Zuberci na Brestovej. Dielo rúk, umu, citu a umenia našich predkov v dotyku s prírodou pretavené do obydlí drevených domov, kostola, školy, mlyna,  valchy na súkno, vyhne, dvorov maštalí, humien, sýpok zasadené okolo dravého Studeného potoka je veľkým zážitkom. Násobia ho každoročne  vystúpenia folklórnych skupín, súborov z domova i zahraničia  Podroháčskych folklórnych slávností v amfiteátri na poľane pred múzeom.

Skutočné napínavé pravdivé príhody z Roháčov

Balzamom na unavené telo budú skutočné príbehy a zážitky z najťažších záchranných, pátracích a lavínových akcií horskej služby, zo života medveďov, vlkov, kamzíkov, svišťou, orlov... Vyrozpráva Vám ich majiteľ penziónu Škerda, ubytovanie Zuberec - Roháče, bývalý horský záchranár a horský vodca v Roháčoch.

zariadenie-8-r914_res.jpg

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.