Piatok, 18. október, 2019 | Meniny má Lukáš

Trenčianska univerzita získala medzinárodne uznávaný certifikát

V súvislosti s dlhodobou stratégiou zvyšovania politiky kvality Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka sa univerzita už od marca 2014 pripravuje na získanie prestížneho európskeho certifikátu...

V súvislosti s dlhodobou stratégiou zvyšovania politiky kvality Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne sa univerzita už od marca 2014 pripravuje na získanie prestížneho európskeho certifikátu kvality ECTS Label, ktorý udeľuje Európska komisia v Bruseli pre univerzity a vysoké školy. Certifikát získajú len tie univerzity a vysoké školy, ktoré spĺňajú prísne kritéria na realizáciu štúdia podľa zásad ECTS, čo znamená medzinárodný aspekt uznania získaného vzdelania a kompetencií absolventa. Vedenie univerzity si stanovilo odvážny cieľ, a to získať tento certifikát do roku 2015. Postupne sa k tomuto cieľu približuje. Jedným z predpokladov úspešného získania certifikátu ECTS je získanie medzinárodne uznávaného certifikátu kvality ISO 9001:2008.

Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne úspešne 2. a 3. júna 2014 splnila podmienky certifikácie ISO 9001:2008 a spĺňa všetky kritéria medzinárodne uznávanej univerzity s dosahovaním požadovaných výsledkov kvality vzdelávania, ekonomicky bude dlhodobo znižovať svoje náklady na správu, všetky pracovné činnosti budú podrobne zaznamenávané a univerzita sa na základe výsledkov všetkých činností i spätnej väzby  bude neustále zlepšovať. Tým si udrží krok s aktuálnymi medzinárodnými výzvami v oblasti vzdelávania a vedy.

Systém manažérstva kvality bol odborne a detailne zdokumentovaný a neustále sa bude zdokonaľovať, bude automaticky hodnotiť výkon a kvalitu zamestnancov, vzdelávania, vedy, výskumu a iných poskytovaných služieb. Veľkú pridanú hodnotu v skvalitnení štúdia získajú hlavne naši študenti, absolventi a ich budúci zamestnávatelia.

Firma BONATO oddlžila svojich klientov v sume 100 000 000 Eur

Spoločnosť, ktorá pomáha ľuďom s dlhmi.

Ako manažovať 16 miliónov dielov denne?

Nová Riadiaca Veža bude v reálnom čase manažovať polohu vyše 16 miliónov dielov

Karibik: Dokonalý oddych v špičkových hoteloch

Nielen palmy, pláže a slnko vás čakajú v Karibiku, ale aj relax v top hoteloch.