Maestro KAREL GOTT čoskoro navštívi Brezno

Brezno a celé Horehronie si už pomaly zvyká, že vďaka agentúre Aybee production už nemusí navštevovať iné vzdialené mestá za kultúrno–spoločenským životom spojeným so zvučnými menami veľkých hviezd.

Brezno a celé Horehronie si už pomaly zvyká, že vďaka Aréne Brezno a agentúre Aybee production už nemusí navštevovať iné miesta za kultúrno – spoločenským životom spojeným so zvučnými menami veľkých hviezd vo vzdialených mestách.

Agentúra, ktorá primárne pôsobí v Banskobystrickom kraji pozdvihla úroveň kultúry v Brezne do ligy veľkých miest. Udalosťou desaťročia pre Brezno a jeho okolie bude bezpochyby koncert božského KARLA GOTTA  na konci októbra, za ktorým stojí iba 28-ročný majiteľ tejto agentúry a rodený Brezňan Andrej Barančok.

Trojročná práca a snaha sa vyplatila. "Môžem povedať, že sa mi konečne splnil veľký sen a tým je, že Brezno historicky a exkluzívne po prvý krát dňa 31. októbra 2014 privíta legendu Karla Gotta. Všetci sa už teraz môžu tešiť na nezabudnuteľnú dve a pol hodinovú show plnú skvelých efektov a najznámejších hitov."

O tom, že koncert bude veľkolepý hovorí samé za seba aj to, že do Brezna dorazí 5 kamiónov plných techniky a niekoľko sprievodných vozidiel. O samotnú prípravu sa bude starať 100 - členný štáb ľudí, aby všetko prebehlo tak ako má.

Andrej sa už v meste podpísal pod niekoľko úspešných projektov. Za zmienku stačí spomenúť posledné projekty ako Helena Vondráčková či minuloročné Biele Vianoce Lucií Bílej, ktoré mali rekordnú návštevnosť čoho dôsledkom bol aj pridaný mimoriadny koncert práve Lucie Bílej. "V tomto prípade sa mi podarilo aj vďaka priateľom v Prahe vylobovať termín v rámci jeho turné aj pre Brezno, takže samotné mesto a aj Aréna získava na prestíži pretože nebýva zvykom, že najväčšie hviezdy koncertujú v malých okresných mestách", dodáva A. Barančok.

"Som hrdý na to, čo sa vďaka partnerom, primátorovi mesta a v neposlednom rade všetkým ľuďom za 10 rokov v mojom meste podarilo. Vďaka naším projektom sa mesto pohlo obrovským krokom vpred, získalo na zvučnosti a začali ho objavovať aj iné produkčné spoločnosti, ktoré do mestskej kasy prostredníctvom príspevkových organizácií prispievajú nemalé finančné prostriedky. Málo kto si uvedomuje, že takéto projekty dávajú veľkému množstvu ľudí prácu, a navyše pridaná hodnota v podobe ušetrených nákladov za cestovné, či reprezentáciu mesta smerom dnu aj navonok tvoria nemalé položky."

Aréna je kapacitne obmedzená maximálnym počtom divákov, čo je len polovica v porovnaní s Bratislavou či Košicami. Preto budú do predaja spustené všetky vstupenky a to od 16. júna 2014 v sieti Ticketportal od 19 €.

Ide o jedinečnú udalosť, ktorá sa u nás už nebude opakovať a preto tu platí pravidlo „kto prvý príde, prvý berie“.  Samotnú prípravu doterajšieho najväčšieho projektu, aký tu kedy u nás bol, budeme pozorne sledovať a našim čitateľom prinášať najnovšie informácie. (red)

bbgottbrezno-r764_res.jpg

4 mýty o minerálnej vlne, ktorým by ste nemali veriť

Nenechajte sa popliesť poverami či polopravdami o tepelnoizolačných materiáloch

Stavebná fakulta STU na dňoch kariérneho poradenstva

V priestoroch Múzea dopravy v Bratislave 19. októbra 2018

XXIII. Seminár I. Poliačka – Rozvoj cestnej infraštruktúry

XXIII. Seminár I. Poliačka s medzinárodnou účasťou – Rozvoj cestnej infraštruktúry.

Spoločenská zodpovednosť je súčasťou podnikania

S každým realizovaným projektom sa zvyšuje povedomie ľudí o firme.