Mladá univerzita s medzinárodne uznávanou kvalitou

Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne sa stala držiteľom medzinárodného certifikátu manažérstva kvality ISO 9001:2008...

Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne sa stala držiteľom medzinárodného certifikátu manažérstva kvality ISO 9001:2008.

Univerzita získaním medzinárodne uznávaného certifikátu manažérstva kvality splnila všetky podmienky náročných kritérií certifikácie a aplikovala do praxe efektívny a fungujúci systém riadenia, ktorý zabezpečuje trvale vysokú kvalitu poskytovaných služieb s dôrazom na kvalitné vysokoškolské vzdelávanie vo všetkých troch stupňoch.

02-r679_res.jpg

Slávnostného odovzdávania certifikátu sa zúčastnil rektor Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne doc. Ing. Jozef Habánik, PhD., ktorý prevzal certifikát od generálneho riaditeľa certifikačného orgánu Elbacert Ing. Mareka Krajčova. Slávnostného odovzdávania certifikátu sa okrem vedenia univerzity zúčastnil aj Ing. Milan Cagala, CSc., podpredseda správnej rady Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne a čestný prezident Zväzu strojárskeho priemyslu Slovenskej republiky,Ing. Pavol Zigo – riaditeľ krajskej expozitúry NKÚ SR v Trenčíne, Ing. Ján Václav– riaditeľ Trenčianskej regionálnej komory SOPK a Ing. Július Homola – podpredseda predstavenstva Trenčianskej regionálnej komory SOPK.

Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne certifikáciou spĺňa všetky kritériá medzinárodne uznávanej univerzity s dosahovaním požadovaných výsledkov kvality vzdelávania, ekonomicky bude dlhodobo znižovať svoje náklady na správu, všetky pracovné činnosti budú podrobne zaznamenávané a univerzita sa na základe výsledkov všetkých činností i spätnej väzby bude neustále zlepšovať. Tým si udrží krok s aktuálnymi medzinárodnými výzvami v oblasti vzdelávania a vedy.

Čo si myslia mamy youtuberov o tom, čo robia ich deti?

Opýtali sme sa na to mám Bekima, Sellasieho a Surovej dcérky.

Nedocenený génius - prečo chýba v našich knižniciach?

Mnohými kritikmi je považovaný za najlepšieho slovenského spisovateľa. Rudolf Sloboda by v apríli oslávil 80 rokov.

Keď Slováci krotia morský vietor

CrazyFly z Nemšovej je známa značka vo svete kiteboardingu.

Park pod Kolibou prepája mesto s prírodou

Projekt Park pod Kolibou v prémiovej štvrti Bratislavy mení pojem rodinné bývanie.