Mladá univerzita s medzinárodne uznávanou kvalitou

Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne sa stala držiteľom medzinárodného certifikátu manažérstva kvality ISO 9001:2008...

Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne sa stala držiteľom medzinárodného certifikátu manažérstva kvality ISO 9001:2008.

Univerzita získaním medzinárodne uznávaného certifikátu manažérstva kvality splnila všetky podmienky náročných kritérií certifikácie a aplikovala do praxe efektívny a fungujúci systém riadenia, ktorý zabezpečuje trvale vysokú kvalitu poskytovaných služieb s dôrazom na kvalitné vysokoškolské vzdelávanie vo všetkých troch stupňoch.

02-r679_res.jpg

Slávnostného odovzdávania certifikátu sa zúčastnil rektor Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne doc. Ing. Jozef Habánik, PhD., ktorý prevzal certifikát od generálneho riaditeľa certifikačného orgánu Elbacert Ing. Mareka Krajčova. Slávnostného odovzdávania certifikátu sa okrem vedenia univerzity zúčastnil aj Ing. Milan Cagala, CSc., podpredseda správnej rady Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne a čestný prezident Zväzu strojárskeho priemyslu Slovenskej republiky,Ing. Pavol Zigo – riaditeľ krajskej expozitúry NKÚ SR v Trenčíne, Ing. Ján Václav– riaditeľ Trenčianskej regionálnej komory SOPK a Ing. Július Homola – podpredseda predstavenstva Trenčianskej regionálnej komory SOPK.

Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne certifikáciou spĺňa všetky kritériá medzinárodne uznávanej univerzity s dosahovaním požadovaných výsledkov kvality vzdelávania, ekonomicky bude dlhodobo znižovať svoje náklady na správu, všetky pracovné činnosti budú podrobne zaznamenávané a univerzita sa na základe výsledkov všetkých činností i spätnej väzby bude neustále zlepšovať. Tým si udrží krok s aktuálnymi medzinárodnými výzvami v oblasti vzdelávania a vedy.

Rok 2019: Začína sa éra informačného osvietenstva

Technologickí lídri už majú jasno v tom, čo bude vládnuť svetu IT v roku 2019.

Tipy, kam so školákmi na dovolenku cez jarné prázdniny

Jarné prázdniny sú ideálne na spoločnú dovolenku so zábavou špeciálne pre deti.

Pozvánka na udeľovanie ceny – ABF Slovakia Bakalár 2018

13. ročník vyhodnotenia a udeľovania Ceny Združenia pre rozvoj slovenskej architektúry a stavebníctva ABF Slovakia Bakalár 2018

Jedli ste už ružovú čokoládu?

Do rodiny horkej, mliečnej a bielej čokolády pribúda po 80 rokoch nový člen