Smartfón GSmart T4 LITE: pre všetkých, ktorým na cene záleží

Hľadáte smartfón za skutočne dobrú cenu? Najnovší prírastok rodiny GSmart T4 LITE – vás presvedčí nielen cenovkou 73 eur, ale aj vylepšeným parametrami. Nástupca úspešného modelu Tuku T2 je teraz štíhlejší, má výkonnejší procesor aj lepší fotoaparát.

GSmart T4 LITE je určený pre používateľov, ktorým postačí štandardné vybavenie a pri výbere telefónu je pre nich dôležitá najmä priaznivá cena. Dotykový displej má rozlíšenie 800 x 480 bodov a uhlopriečku 4 palce. Do smartfónu poháňaného dvojjadrovým procesorom s taktom 1,0 GHz výrobca integroval 512 MB RAM a internú pamäť 4 GB. Zariadenie využíva operačný systém Android 4.2. S batériou s kapacitou 1300 mAh vydrží telefón 4,5 hodiny telefonovania alebo 150 hodín v pohotovostnom režime. Hlavná kamera telefónu má rozlíšenie 5 Mpix, predná 0,3 Mpix. Súčasťou balenia je aj štýlový biely kryt na zadnú časť telefónu.

Tak, ako ostané modely značky aj GSmart T4 LITE umožňuje používať súčasne dve SIM karty, vďaka čomu má používateľ lepšiu kontrolu nad poplatkami; stačí vložiť SIM karty operátorov s najvýhodnejšou ponukou.

Smartfón sa na slovenskom trhu predáva v čiernom prevedení za odporúčanú koncovú cenu 73 eur. Viac informácií nájdete na www.gsmart.sk.

Zamestnanci nestrážia svoje heslá dostatočne

Firmy môžu využiť nové technológie na správu hesiel, radia odborníci. Príkladom je Secret Server od firmy Thycotic.

Predstavenie projektu Ružomberok v pohybe

Čo znamená tento projekt? Z akého impulzu pramení myšlienka rozvoja bežeckého projektu Ružomberok v pohybe? Prečítaj si náš príbeh

OMV ponúkne svojim zákazníkom chute známeho šéfkuchára

Na čerpacích staniciach OMV si teraz môžete vychutnať kvalitné a zdravé novinky.

OMV ponúkne zákazníkom chute známeho šéfkuchára Braňa Križana

Na čerpacích staniciach OMV Slovensko pribudne občerstvenie vytvorené Braňom Križanom.