Smartfón GSmart T4 LITE: pre všetkých, ktorým na cene záleží

Hľadáte smartfón za skutočne dobrú cenu? Najnovší prírastok rodiny GSmart T4 LITE – vás presvedčí nielen cenovkou 73 eur, ale aj vylepšeným parametrami. Nástupca úspešného modelu Tuku T2 je teraz štíhlejší, má výkonnejší procesor aj lepší fotoaparát.

GSmart T4 LITE je určený pre používateľov, ktorým postačí štandardné vybavenie a pri výbere telefónu je pre nich dôležitá najmä priaznivá cena. Dotykový displej má rozlíšenie 800 x 480 bodov a uhlopriečku 4 palce. Do smartfónu poháňaného dvojjadrovým procesorom s taktom 1,0 GHz výrobca integroval 512 MB RAM a internú pamäť 4 GB. Zariadenie využíva operačný systém Android 4.2. S batériou s kapacitou 1300 mAh vydrží telefón 4,5 hodiny telefonovania alebo 150 hodín v pohotovostnom režime. Hlavná kamera telefónu má rozlíšenie 5 Mpix, predná 0,3 Mpix. Súčasťou balenia je aj štýlový biely kryt na zadnú časť telefónu.

Tak, ako ostané modely značky aj GSmart T4 LITE umožňuje používať súčasne dve SIM karty, vďaka čomu má používateľ lepšiu kontrolu nad poplatkami; stačí vložiť SIM karty operátorov s najvýhodnejšou ponukou.

Smartfón sa na slovenskom trhu predáva v čiernom prevedení za odporúčanú koncovú cenu 73 eur. Viac informácií nájdete na www.gsmart.sk.

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.