Piatok, 26. apríl , 2019

Bývajte od 48 027 €! Voľné byty len 14 km od Bratislavy!

Projekt DINEI v obci Nová Dedinka Vám ponúka posledných päť už skolaudovaných bytov! Využite výhody satelitného bývania s komfortnom nadštandardných služieb projektu - ambulancia, lekáreň či fittness

Bratislava 16. september 2014 Projekt DINEI ako jediná novostavba v obci dokonale zapadá do pokojného koloritu malej obce s  množstvom zelene a výborným dopravným napojením na Bratislavu. Koncept sa zameriava na obyvateľov, ktorí uprednostnia bývanie mimo ruchu veľkomesta.

dinei_res.jpg

V  projekte DINEI sa nachádza dokopy 41 bytových jednotiek umiestnených na piatich nadzemných podlažiach. Ponúkané voľné byty sú dostupné v dvojizbových prevedeniach a budúci majitelia majú možnosť dokúpiť si parkovacie státie priamo v areáli  bytového komplexu. „Ľudia z mesta sa boja odstrihnúť od svojho komfortného bývania so službami v blízkosti. V projekte DINEI sa priamo na prízemí nachádzajú potraviny a ambulancie praktického a detského lekára. V rámci areálu bude aj voľnočasové centrum, kaviareň a fitness, ktoré už je v procese výstavby,“ uviedla Adriana Chválová zo spoločnosti HERRYS.  Nová Dedinka, ktorej sa hovorí aj „zelené mestečko“, sa rozrastá a stáva sa atraktívnou a vyhľadávanou lokalitou. Výhradným predajcom projektu DINEI je realitná spoločnosť HERRYS.

Štvorpodlažný objekt ponúka posledných 5 voľných dvojizbových bytov už od 48 027  Eur vrátane DPH. Prémiové bývanie ponúkajú strešné byty s veľkometrážnymi terasami s výhľadom do celého okolia.

O spoločnosti HERRYS s.r.o.

Spoločnosť HERRYS poskytuje služby v oblasti sprostredkovania predaja a prenájmu nehnuteľností na bývanie. Jej cieľom a hlavnou motiváciou je spokojný klient. Bola založená s cieľom poskytovať profesionálne služby uľahčujúce rozhodovanie klientov hľadajúcich nové bývanie. Medzi jej hlavné činnosti patrí prieskum trhu novostavieb v Bratislave a poradenská činnosť. V roku 2012 a 2013 získala spoločnosť HERRYS prestížne ocenenie CIJ Awards v kategórii Best Local Real Estate Agency.

Kontakt pre predaj: Bc. Adriana Chválová

Mobil:  +421 948 874 555

E-mail: chvalova@herrys.sk

Enviro deň v Košiciach prinesie zábavu aj osvetu

Planétu máme len jednu a čím skôr ju začneme chrániť, tým lepšie.

Obchodník roka: Najvyššie ocenenie si šiestykrát odnáša Martinus

Už po šiestykrát si ocenenie Absolútny víťaz Mastercard Obchodník roka odnáša kníhkupectvo Martinus.

Fixný výnos až 7 % ročne. Bezpečné investície už od 10.000 eur

Investície do kvalitných investičných projektov prostredníctvom korporátnych cenných papierov sú medzi investormi obľúbené.

Športový deň Stavebnej fakulty STU v Bratislave

V rámci tradície sa na Stavebnej fakulte STU konal už 19. ročník Športového dňa, kde sa stretli zamestnanci proti študentom.