Ceny bytov budú rásť

V prvom kvartáli 2015 sa v novostavbách predalo viac ako 900 nových bytov, čo je najviac za posledných 6 rokov.oto rekordné číslo je dôsledok výhodných podmienok financovania nového bývania...

Bratislava, 29. apríl 2015 - V prvom kvartáli 2015 sa v novostavbách predalo viac ako 900 nových bytov, čo je najviac za posledných 6 rokov. Toto rekordné číslo je dôsledok výhodných podmienok financovania nového bývania, nízkej ponuky na trhu a vysokého dopytu po vlastnom bývaní.

V Bratislave ubúda miest s perspektívou veľkého prírastku nových bytov. Skúsený developer SITNO HOLDING Real Estate je v tomto výnimkou a prináša príležitosť kúpiť byt v novostavbe, ktorého hodnota z hľadiska významu aj ceny vzhľadom na lokalitu bude v čase rásť. „Každý ďalší projekt v tejto lokalite bude zákonite drahší.“ hovorí Kristína Kučová, project manager zo spoločnosti HERRYS, ktorá zabezpečuje predaj bytov v projekte.

coreviz12013-02-19-modra-obloha-r295_res.jpg

V lokalite je momentálne v príprave niekoľko projektov, ktoré uvažujú nad výstavbou nových bytov. Každý ďalší investor bude ťažiť z aktivít developera projektu Nobelova„Do renovácie verejných komunikáciií, sadových úprav a nových parkovacích státí investujeme viac ako 800.000 Eur.“, hovorí Ing. JUDr. Elena Segečová, CEO spoločnosti SITNO HOLDING Real Estate. „Našim cieľom je priniesť klientovi čo najvyššiu hodnotu za investované peniaze“, dopĺňa.

nobelova-kuchyna-od-herrysu-r880_res.jpg

Za prvý mesiac predaja si svojich nových majiteľov našlo už 60 bytov v projekte Nobelova. Úroveň dopytu po novom bývaní po vzore Q1 2015 môže spôsobiť nárast cien nielen v tomto projekte, ale všeobecne na trhu novostavieb. Ten môže byť podporený aj zvýšeným vyťažením stavebných firiem a rastom cien stavebných materiálov.

obyvacka-od-herrysu-r776_res.jpg

Developerom projektu Nobelova je spoločnosť SITNO HOLDING Real Estate a.s., ktorá realizovala úspešný Projekt Jantár Jarovce. V rámci projektu spoločnosť získala významné medzinárodné ocenenie CIJ Awards za najlepší rezidenčný projekt 2011.

O spoločnosti HERRYS s.r.o.

Spoločnosť HERRYS poskytuje služby v oblasti sprostredkovania predaja a prenájmu nehnuteľností na bývanie. Jej cieľom a hlavnou motiváciou je spokojný klient. Bola založená s cieľom poskytovať profesionálne služby uľahčujúce rozhodovanie klientov hľadajúcich nové bývanie. Medzi jej hlavné činnosti zároveň patrí prieskum trhu novostavieb v Bratislave a poradenská činnosť. V roku 2012, 2013 a 2014 získala spoločnosť HERRYS prestížne ocenenie CIJ Awards v kategórii Best Local Real Estate Agency.

Kontakt pre predaj: Mgr. Kristína Kučová

Mobil:  +421 948 271 888

E-mail: kucova@herrys.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Zóna Nové Nivy splnila kvalifikačné podmienky pre registráciu

HB Reavis opäť preukázal svoje odhodlanie prispievať k zlepšovaniu kvality života.

Dekan ocenil študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Pri príležitosti Medzinárodného dňa študentstva sa stretlo vedenie SvF STU v Bratislave s najlepšími študentmi.

Application of GDPR with respect to the size of the enterprise

The right form of personal data protection is to be drawn primarily from the point of view of the data subject.

Modern luxury next to the Blue Church

Although modern in architecture, Bezručova Residence preserves Bratislava´s rich history through luxurious and innovative living.