Ceny bytov budú rásť

V prvom kvartáli 2015 sa v novostavbách predalo viac ako 900 nových bytov, čo je najviac za posledných 6 rokov.oto rekordné číslo je dôsledok výhodných podmienok financovania nového bývania...

Bratislava, 29. apríl 2015 - V prvom kvartáli 2015 sa v novostavbách predalo viac ako 900 nových bytov, čo je najviac za posledných 6 rokov. Toto rekordné číslo je dôsledok výhodných podmienok financovania nového bývania, nízkej ponuky na trhu a vysokého dopytu po vlastnom bývaní.

V Bratislave ubúda miest s perspektívou veľkého prírastku nových bytov. Skúsený developer SITNO HOLDING Real Estate je v tomto výnimkou a prináša príležitosť kúpiť byt v novostavbe, ktorého hodnota z hľadiska významu aj ceny vzhľadom na lokalitu bude v čase rásť. „Každý ďalší projekt v tejto lokalite bude zákonite drahší.“ hovorí Kristína Kučová, project manager zo spoločnosti HERRYS, ktorá zabezpečuje predaj bytov v projekte.

coreviz12013-02-19-modra-obloha-r295_res.jpg

V lokalite je momentálne v príprave niekoľko projektov, ktoré uvažujú nad výstavbou nových bytov. Každý ďalší investor bude ťažiť z aktivít developera projektu Nobelova„Do renovácie verejných komunikáciií, sadových úprav a nových parkovacích státí investujeme viac ako 800.000 Eur.“, hovorí Ing. JUDr. Elena Segečová, CEO spoločnosti SITNO HOLDING Real Estate. „Našim cieľom je priniesť klientovi čo najvyššiu hodnotu za investované peniaze“, dopĺňa.

nobelova-kuchyna-od-herrysu-r880_res.jpg

Za prvý mesiac predaja si svojich nových majiteľov našlo už 60 bytov v projekte Nobelova. Úroveň dopytu po novom bývaní po vzore Q1 2015 môže spôsobiť nárast cien nielen v tomto projekte, ale všeobecne na trhu novostavieb. Ten môže byť podporený aj zvýšeným vyťažením stavebných firiem a rastom cien stavebných materiálov.

obyvacka-od-herrysu-r776_res.jpg

Developerom projektu Nobelova je spoločnosť SITNO HOLDING Real Estate a.s., ktorá realizovala úspešný Projekt Jantár Jarovce. V rámci projektu spoločnosť získala významné medzinárodné ocenenie CIJ Awards za najlepší rezidenčný projekt 2011.

O spoločnosti HERRYS s.r.o.

Spoločnosť HERRYS poskytuje služby v oblasti sprostredkovania predaja a prenájmu nehnuteľností na bývanie. Jej cieľom a hlavnou motiváciou je spokojný klient. Bola založená s cieľom poskytovať profesionálne služby uľahčujúce rozhodovanie klientov hľadajúcich nové bývanie. Medzi jej hlavné činnosti zároveň patrí prieskum trhu novostavieb v Bratislave a poradenská činnosť. V roku 2012, 2013 a 2014 získala spoločnosť HERRYS prestížne ocenenie CIJ Awards v kategórii Best Local Real Estate Agency.

Kontakt pre predaj: Mgr. Kristína Kučová

Mobil:  +421 948 271 888

E-mail: kucova@herrys.sk

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.