Pozemky pre rodinné domy len 20 minút od Bratislavy už od 34 918

Ak hľadáte rodinné bývanie s dobrou dostupnosťou do hlavného mesta, Píniová Alej je miesto pre vás. V ponuke sú pozemky v borovicovom háji vo vidieckom prostredí s jazerami.

Bratislava, 23. september 2014 - Ak hľadáte rodinné bývanie s dobrou dostupnosťou do hlavného mesta, Píniová Alej je miesto pre vás. V ponuke sú pozemky v borovicovom háji vo vidieckom prostredí s jazerami. Výhradným predajcom je spoločnosť HERRYS.

piniova-alej-r362_res.jpg

Na výber je už len 20 stavebných pozemkov na predaj s výmerou od 425m² – 1617. Pozemky sú kompletne vybavené inžinierskymi sieťami a prístupovou cestou s osvetlením. Cena je nízka - 79 eur/m². Okrem stavebných pozemkov projekt ponúka i domy na kľúč.

piniova-alejmapa-parcely-r759_res.jpg

Za novostavbou rodinných domov sa nachádzajú jazerá a moderné golfové ihrisko. To všetko v prostredí borovicových lesov plnom zelene a iba 1 km od mesta Malacky s kompletnou občianskou vybavenosťou.

Oblasť sľubuje najmä súkromie pre rodiny, ale tiež aktívny život s priamym dopravným napojením na Bratislavu. Cesta do hlavného mesta trvá 20 minút jazdy autom. golf1-3-r792_res.jpg

V pláne je v oblasti vybudovať i rekreačné stredisko s plaveckým bazénom a šiestimi tenisovými kurtami, z ktorých štyri budú kryté. Inžinierske siete sú skolaudované, začať s výstavbou rodinných domov je teda možné okamžite

O spoločnosti HERRYS s.r.o.

Spoločnosť HERRYS poskytuje služby v oblasti sprostredkovania predaja a prenájmu nehnuteľností na bývanie. Jej cieľom a hlavnou motiváciou je spokojný klient. Bola založená s cieľom poskytovať profesionálne služby uľahčujúce rozhodovanie klientov hľadajúcich nové bývanie. Medzi jej hlavné činnosti patrí prieskum trhu novostavieb v Bratislave a poradenská činnosť. V roku 2012 a 2013 získala spoločnosť HERRYS prestížne ocenenie CIJ Awards v kategórii Best Local Real Estate Agency.

Kontakt pre predaj: Alexandra Boskovičová

Mobil:  +421 948 703 888

E-mail: boskovicova@herrys.sk

Konajte čo najskôr. Pri inkontinencii pomáha tento postup

Aj intímne problémy majú riešenia.

Vaše šatstvo poputuje pre dobrú vec

Začali ste s jarným upratovaním,vyprázdnili ste šatník a zistili ste, že máte viac nepotrebného oblečenia, ako naozaj potrebujete?

Ako ďalej s obnovou Balassovho paláca

Dňa 19.2. sa o 16.00 hod v Balassovom paláci na Panskej ulici konala vernisáž „Ako ďalej s obnovou Balassovho paláca“.