Pondelok, 17. február, 2020 | Meniny má Miloslava

Pozemky pre rodinné domy len 20 minút od Bratislavy už od 34 918

Ak hľadáte rodinné bývanie s dobrou dostupnosťou do hlavného mesta, Píniová Alej je miesto pre vás. V ponuke sú pozemky v borovicovom háji vo vidieckom prostredí s jazerami.

Bratislava, 23. september 2014 - Ak hľadáte rodinné bývanie s dobrou dostupnosťou do hlavného mesta, Píniová Alej je miesto pre vás. V ponuke sú pozemky v borovicovom háji vo vidieckom prostredí s jazerami. Výhradným predajcom je spoločnosť HERRYS.

piniova-alej-r362_res.jpg

Na výber je už len 20 stavebných pozemkov na predaj s výmerou od 425m² – 1617. Pozemky sú kompletne vybavené inžinierskymi sieťami a prístupovou cestou s osvetlením. Cena je nízka - 79 eur/m². Okrem stavebných pozemkov projekt ponúka i domy na kľúč.

piniova-alejmapa-parcely-r759_res.jpg

Za novostavbou rodinných domov sa nachádzajú jazerá a moderné golfové ihrisko. To všetko v prostredí borovicových lesov plnom zelene a iba 1 km od mesta Malacky s kompletnou občianskou vybavenosťou.

Oblasť sľubuje najmä súkromie pre rodiny, ale tiež aktívny život s priamym dopravným napojením na Bratislavu. Cesta do hlavného mesta trvá 20 minút jazdy autom. golf1-3-r792_res.jpg

V pláne je v oblasti vybudovať i rekreačné stredisko s plaveckým bazénom a šiestimi tenisovými kurtami, z ktorých štyri budú kryté. Inžinierske siete sú skolaudované, začať s výstavbou rodinných domov je teda možné okamžite

O spoločnosti HERRYS s.r.o.

Spoločnosť HERRYS poskytuje služby v oblasti sprostredkovania predaja a prenájmu nehnuteľností na bývanie. Jej cieľom a hlavnou motiváciou je spokojný klient. Bola založená s cieľom poskytovať profesionálne služby uľahčujúce rozhodovanie klientov hľadajúcich nové bývanie. Medzi jej hlavné činnosti patrí prieskum trhu novostavieb v Bratislave a poradenská činnosť. V roku 2012 a 2013 získala spoločnosť HERRYS prestížne ocenenie CIJ Awards v kategórii Best Local Real Estate Agency.

Kontakt pre predaj: Alexandra Boskovičová

Mobil:  +421 948 703 888

E-mail: boskovicova@herrys.sk

Potraviny išli ľuďom v núdzi, uvarili 4,7 milióna porcií jedál

Tesco počas minulého roka darovalo ľuďom v núdzi po celom Slovensku rekordné množstvo potravín.

Liptov in wintertime

Liptov is an ideal place to relax, get to know Slovak folklore and nature, swim in all weather conditions, but also to try sports.

Gambrinus skončil s výrobou piva v plastových fľašiach

Vyzýva ľudí na celom Slovensku: Pridajte sa k nám a zapojte sa do Veľkého jarného upratovania.