Penzión pod Strážovom - miesto, kde to žije

Penzión pod Strážovom v Pružine je dejiskom rôznych kultúrnych a spoločenských podujatí, ktoré ho radia medzi obľúbené miesta, kam sa ľudia zvyknú vracať.

V príjemnom prostredí pod úbočím Strážovských vrchov sa zabúda na stres a každodenné starosti. Svoje o tom vedia nielen obyvatelia Pružiny, ale i návštevníci z okolitých obcí. Jeho dokonalosti a krásne zákutia však z cesty nevidieť. Treba najskôr prekročiť prah...

Vitajte pod jednou strechou

Komplex tvorí viacero celkov, ktoré sa dajú využiť buď samostatne, alebo ako balíček služieb. Reštaurácia Koliba, izby v nadštandardnom prevedení, kongresová sála, bowling bar s futbalom a biliardom, možnosť sledovania športových prenosov na veľkom plátne, tenisové kurty, či atraktívne upravený exteriér určený na relax i zábavu, poskytuje záruku kvality a spokojnosti.

Taktiež okolie Pružiny a Strážovských vrchov s bohatou možnosťou turistiky, návštevou jaskýň, či množstvom cyklotrás predurčuje toto miesto k dokonalému odpočinku počas voľných dní.

Dôvody, prečo tráviť víkendy inak...

Z konzumácie dobrého jedla plynie radosť a pohoda. Reštaurácia Koliba v typickom slovenskom šate je miestom, kde sa snúbia kulinárske zážitky s dobrou náladou, ktorú počas víkendov umocňuje živá hudba. Atmosféru vidieka dotvára množstvo doplnkov zladených do vzájomnej harmónie.

K uznávaným slovenským tradíciám patrí i oslava patróna všetkých poľovníkov sv. Huberta. Na jeho počesť usporiadajú v reštaurácii Koliba trojdňové hody pozostávajúce z pätnástich druhov divinových špecialít, ktoré počas roka v jedálnom lístku určite nenájdete. Ochutnať môžete hriešne dobrú pytliacku polievku, medailóniky na revírnicky spôsob, či poľovníkmi ospevovaný jelení guláš s vôňou strážovského lesa. Iste uznáte, že k netradičným jedlám patria i netradičné vína. Viete napríklad, ako chutí značka Masaryk? Príďte a posúďte na mieste.

Muzika je základ

Drevená socha harmonikára uprostred Koliby napovedá, že bez hudobného nástroja by veru nebola žiadna zábava. Potvrdili to i harmonikári z Dúbravienky, ktorí prijmú pozvanie práve na tieto dni. Zanôtiť si počas osláv sv. Huberta môžete s nimi v Pružine i Vy. Repertoár slovenských piesní je naozaj bohatý. Aj to je ďalší z dôvodov, prečo cez víkend nevariť a stráviť čas v príjemnom prostredí vidieka.

Počas hodov zvyknú byť ľudia k návštevám štedrí. V Penzióne pod Strážovom bude štedrosť otázkou šťastia. Každý účet nad 20 eur v čase od 15. do 17. novembra označený telefónnym číslom, príp. mailovou adresou bude zaradený do zlosovania o hodnotné ceny. Hlavnou výhrou bude víkendový pobyt pre dve osoby v Penzióne pod Strážovom s možnosťou využitia všetkého, čo zariadenie ponúka.

Dobrú chuť a veľa šťastia!

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.