Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Penzión pod Strážovom - miesto, kde to žije

Penzión pod Strážovom v Pružine je dejiskom rôznych kultúrnych a spoločenských podujatí, ktoré ho radia medzi obľúbené miesta, kam sa ľudia zvyknú vracať.

V príjemnom prostredí pod úbočím Strážovských vrchov sa zabúda na stres a každodenné starosti. Svoje o tom vedia nielen obyvatelia Pružiny, ale i návštevníci z okolitých obcí. Jeho dokonalosti a krásne zákutia však z cesty nevidieť. Treba najskôr prekročiť prah...

Vitajte pod jednou strechou

Komplex tvorí viacero celkov, ktoré sa dajú využiť buď samostatne, alebo ako balíček služieb. Reštaurácia Koliba, izby v nadštandardnom prevedení, kongresová sála, bowling bar s futbalom a biliardom, možnosť sledovania športových prenosov na veľkom plátne, tenisové kurty, či atraktívne upravený exteriér určený na relax i zábavu, poskytuje záruku kvality a spokojnosti.

Taktiež okolie Pružiny a Strážovských vrchov s bohatou možnosťou turistiky, návštevou jaskýň, či množstvom cyklotrás predurčuje toto miesto k dokonalému odpočinku počas voľných dní.

Dôvody, prečo tráviť víkendy inak...

Z konzumácie dobrého jedla plynie radosť a pohoda. Reštaurácia Koliba v typickom slovenskom šate je miestom, kde sa snúbia kulinárske zážitky s dobrou náladou, ktorú počas víkendov umocňuje živá hudba. Atmosféru vidieka dotvára množstvo doplnkov zladených do vzájomnej harmónie.

K uznávaným slovenským tradíciám patrí i oslava patróna všetkých poľovníkov sv. Huberta. Na jeho počesť usporiadajú v reštaurácii Koliba trojdňové hody pozostávajúce z pätnástich druhov divinových špecialít, ktoré počas roka v jedálnom lístku určite nenájdete. Ochutnať môžete hriešne dobrú pytliacku polievku, medailóniky na revírnicky spôsob, či poľovníkmi ospevovaný jelení guláš s vôňou strážovského lesa. Iste uznáte, že k netradičným jedlám patria i netradičné vína. Viete napríklad, ako chutí značka Masaryk? Príďte a posúďte na mieste.

Muzika je základ

Drevená socha harmonikára uprostred Koliby napovedá, že bez hudobného nástroja by veru nebola žiadna zábava. Potvrdili to i harmonikári z Dúbravienky, ktorí prijmú pozvanie práve na tieto dni. Zanôtiť si počas osláv sv. Huberta môžete s nimi v Pružine i Vy. Repertoár slovenských piesní je naozaj bohatý. Aj to je ďalší z dôvodov, prečo cez víkend nevariť a stráviť čas v príjemnom prostredí vidieka.

Počas hodov zvyknú byť ľudia k návštevám štedrí. V Penzióne pod Strážovom bude štedrosť otázkou šťastia. Každý účet nad 20 eur v čase od 15. do 17. novembra označený telefónnym číslom, príp. mailovou adresou bude zaradený do zlosovania o hodnotné ceny. Hlavnou výhrou bude víkendový pobyt pre dve osoby v Penzióne pod Strážovom s možnosťou využitia všetkého, čo zariadenie ponúka.

Dobrú chuť a veľa šťastia!

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line