Diaľničná nálepka na rok 2015 od Wüstenrotu aj v januári

BRATISLAVA 8. januára - Wüstenrot stavebná sporiteľňa, a.s. a Wüstenrot poisťovňa, a.s. pripravili v januári 2015 pre klientov ďalších 500 diaľničných nálepiek.

Kto môže získať diaľničnú nálepku?Jednu z ďalších 500 ks diaľničných nálepiek na tento rok môže získať ten, kto si do konca januára uzavrie stavebné sporenie alebo trojročné havarijné poistenie. Celkovo Wüstenrot rozdá do konca januára 2015 ďalších 500 ks diaľničných nálepiek. Žrebovanie prebehne v dvoch termínoch počas januára, takže čím skôr si klient zmluvu uzavrie, tým má vyššiu šancu vyhrať. Aké sú podmienky získania diaľničnej nálepky?Veľmi jednoduché. Na zaradenie do žrebovania si stačí uzavrieť stavebné sporenie alebo trojročné havarijné poistenie Kasko v termíne od 2.1.2015 do 31.1.2015. Podmienkou je uskutočnenie prvého vkladu alebo prvej splátky poistného najneskôr do konca januára 2015. Zmluvy môžu klienti uzavrieť na ktoromkoľvek obchodnom mieste spoločnosti Wüstenrot alebo u spolupracujúcich partnerov na celom území Slovenska. Prečo práve diaľničná nálepka ako darček a prečo práve pri uzavretí stavebného sporenia alebo autopoistenia?Všetko patrí do rodiny - stavebné sporenie ako výhodná forma zhodnocovania úspor ale zároveň možnosť jednoduchého zabezpečenia financovania alebo rekonštrukcie bývania v budúcnosti. Autom jazdí prakticky každá rodina, pričom havarijné poistenie pôsobí ako záchranné koleso pri nepredvídateľných a hlavne nechcených výdavkoch v rodine. Navyše, diaľničná nálepka patrí jednoznačne k autu. Obdarúva Wüstenrot svojich klientov každoročne?Na začiatku januára Wüstenrot štandardne ponúka klientom niečo navyše. Už samotné produkty majú pridanú hodnotu – pri sporení pre deti je to balík poistenia zdarma, pri trojročnom havarijnom poistení sú to zvýhodnená sadzba, zľava za vek vozidla, ako aj zaujímavé pripoistenia a platnosť poistenia v celej Európe. Okrem ponuky týchto výhod chce Wüstenrot svojich klientov začiatkom roka potešiť aj vecným praktickým darčekom užitočným počas celého roka 2015. V novom roku len to najlepšie a veľa šťastných kilometrov :)

Prihláste sa a vložte PR článok

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.

Nová michalovská nemocnica otvorí brány: toto musíte vidieť!

Nová nemocnica je na svete a len dni ostávajú do jej otvorenia.

Čerešne - miesto, kde môžete žiť podľa seba

Všestranná funkčnosť, nadčasovosť a dizajn - atribúty projektu, aký nemá v Bratislave obdobu. Vzniká komplexný priestor na žitie.

Ochráňte pred zlodejmi celé vozidlo vďaka VAM Akustik

Vaše auto stojí pred domom a vy striehnete, pretože ste videli na ulici podivné indivíduá.