Štvrtok, 18. apríl , 2019

Diaľničná nálepka na rok 2015 od Wüstenrotu aj v januári

BRATISLAVA 8. januára - Wüstenrot stavebná sporiteľňa, a.s. a Wüstenrot poisťovňa, a.s. pripravili v januári 2015 pre klientov ďalších 500 diaľničných nálepiek.

Kto môže získať diaľničnú nálepku?Jednu z ďalších 500 ks diaľničných nálepiek na tento rok môže získať ten, kto si do konca januára uzavrie stavebné sporenie alebo trojročné havarijné poistenie. Celkovo Wüstenrot rozdá do konca januára 2015 ďalších 500 ks diaľničných nálepiek. Žrebovanie prebehne v dvoch termínoch počas januára, takže čím skôr si klient zmluvu uzavrie, tým má vyššiu šancu vyhrať. Aké sú podmienky získania diaľničnej nálepky?Veľmi jednoduché. Na zaradenie do žrebovania si stačí uzavrieť stavebné sporenie alebo trojročné havarijné poistenie Kasko v termíne od 2.1.2015 do 31.1.2015. Podmienkou je uskutočnenie prvého vkladu alebo prvej splátky poistného najneskôr do konca januára 2015. Zmluvy môžu klienti uzavrieť na ktoromkoľvek obchodnom mieste spoločnosti Wüstenrot alebo u spolupracujúcich partnerov na celom území Slovenska. Prečo práve diaľničná nálepka ako darček a prečo práve pri uzavretí stavebného sporenia alebo autopoistenia?Všetko patrí do rodiny - stavebné sporenie ako výhodná forma zhodnocovania úspor ale zároveň možnosť jednoduchého zabezpečenia financovania alebo rekonštrukcie bývania v budúcnosti. Autom jazdí prakticky každá rodina, pričom havarijné poistenie pôsobí ako záchranné koleso pri nepredvídateľných a hlavne nechcených výdavkoch v rodine. Navyše, diaľničná nálepka patrí jednoznačne k autu. Obdarúva Wüstenrot svojich klientov každoročne?Na začiatku januára Wüstenrot štandardne ponúka klientom niečo navyše. Už samotné produkty majú pridanú hodnotu – pri sporení pre deti je to balík poistenia zdarma, pri trojročnom havarijnom poistení sú to zvýhodnená sadzba, zľava za vek vozidla, ako aj zaujímavé pripoistenia a platnosť poistenia v celej Európe. Okrem ponuky týchto výhod chce Wüstenrot svojich klientov začiatkom roka potešiť aj vecným praktickým darčekom užitočným počas celého roka 2015. V novom roku len to najlepšie a veľa šťastných kilometrov :)

Bim Challenge 2019

4. Majstrovstvá Slovenska v rýchlosti projektovania

Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov

Čerpacie stanice OMV budú v plnej prevádzke aj počas dní, keď v bežných obchodoch nenakúpite.

Z Fondu malých projektov je možné získať až 50-tisíc eur

Miestne samosprávy, školy, cirkvi aj neziskové organizácie majú šancu získať príspevok od 20.000 do 50.000 eur.

Grilovacia sezóna je zahájená!

Grilovanie je jednou z tých oddychových aktivít na záhrade. Aké sú rady, tipy a triky na tento rok? Dá sa grilovať aj bez dymu?