Pondelok, 24. február, 2020 | Meniny má Matej

Bezplatné prezentácie online ekonomického softvéru

Mnoho šikovných účtovníkov a spoločností už zistilo ako si zjednodušiť používanie ekonomického softvéru a ako ušetriť. Začali používať online ekonomický softvér.

Chcete vedieť prečo sa rozhodli vymeniť klasický ekonomický softvér za online? Príďte to zistiť osobne na jednu z bezplatných prezentácií online ekonomického softvéru Humanet.

Uvidíte praktické ukážky spracovania miezd a účtovníctva online cez internet. Zistíte, že už nemusíte byť viazaný ku konkrétnemu počítaču, že môžete použiť aj tablet, či smartfón. Či sa menia zákony alebo nemenia, už nemusíte sledovať. Sťahovanie a inštalovanie aktualizácií už je dávno minulosťou. Moderný online ekonomický softvér, nech ho spustíte kedykoľvek a kdekoľvek, bude vždy aktuálny.

Viac o online ekonomickom softvéri zistíte na adrese http ://www.humanet.sk .

Termíny a miesto konania

25.2.2015 Košice
26.2.2015 Banská Bystrica
18.3.2015 Bratislava

Neváhajte sa prihlásiť. Počet účastníkov je obmedzený. Rezervujte si svoje miesto včas.

Termíny, program a prihlášky nájdete tu.

Začať investovať v mobile môžete konečne aj na Slovensku

Úroky sporiacich účtov sa blížia k nule a ľudia sa pýtajú bankárov, čo so sporením.

Denník SME s odznakom Nie v našej krajine

Odznak proti extrémizmu nájdete vložený v denníku SME v utorok 25. februára.

Nestarnú, ale dozrievajú

Objavili sme pre vás inšpiratívnych slovenských mužov, o ktorých ste možno nepočuli, a predsa stojí za to sa s nimi zoznámiť.