Bezplatné prezentácie online ekonomického softvéru

Mnoho šikovných účtovníkov a spoločností už zistilo ako si zjednodušiť používanie ekonomického softvéru a ako ušetriť. Začali používať online ekonomický softvér.

Chcete vedieť prečo sa rozhodli vymeniť klasický ekonomický softvér za online? Príďte to zistiť osobne na jednu z bezplatných prezentácií online ekonomického softvéru Humanet.

Uvidíte praktické ukážky spracovania miezd a účtovníctva online cez internet. Zistíte, že už nemusíte byť viazaný ku konkrétnemu počítaču, že môžete použiť aj tablet, či smartfón. Či sa menia zákony alebo nemenia, už nemusíte sledovať. Sťahovanie a inštalovanie aktualizácií už je dávno minulosťou. Moderný online ekonomický softvér, nech ho spustíte kedykoľvek a kdekoľvek, bude vždy aktuálny.

Viac o online ekonomickom softvéri zistíte na adrese http ://www.humanet.sk .

Termíny a miesto konania

25.2.2015 Košice
26.2.2015 Banská Bystrica
18.3.2015 Bratislava

Neváhajte sa prihlásiť. Počet účastníkov je obmedzený. Rezervujte si svoje miesto včas.

Termíny, program a prihlášky nájdete tu.

Pracoval som v mekáči a vydržal tri dni. Hranolky sú prekliatie

Zážitok je dobrý, mal by to zažiť každý.

Slovenské ovocie a zelenina - máme ich v obchodoch dostatok?

Slovenskí farmári naplno využívajú skvelé vlastnosti našej pôdy. Vďaka tomu nájdeme na pultoch čerstvú domácu zeleninu a ovocie.

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.

Autokamery Mio a navigace teď s 3letou záruční dobou

Tříletou garanci na autokamery a navigace Mio teď získají všichni, kteří si koupí jeden z produktů Mio do konce roku 2018