Utorok, 22. október, 2019 | Meniny má Sergej

Bezplatné prezentácie online ekonomického softvéru

Mnoho šikovných účtovníkov a spoločností už zistilo ako si zjednodušiť používanie ekonomického softvéru a ako ušetriť. Začali používať online ekonomický softvér.

Chcete vedieť prečo sa rozhodli vymeniť klasický ekonomický softvér za online? Príďte to zistiť osobne na jednu z bezplatných prezentácií online ekonomického softvéru Humanet.

Uvidíte praktické ukážky spracovania miezd a účtovníctva online cez internet. Zistíte, že už nemusíte byť viazaný ku konkrétnemu počítaču, že môžete použiť aj tablet, či smartfón. Či sa menia zákony alebo nemenia, už nemusíte sledovať. Sťahovanie a inštalovanie aktualizácií už je dávno minulosťou. Moderný online ekonomický softvér, nech ho spustíte kedykoľvek a kdekoľvek, bude vždy aktuálny.

Viac o online ekonomickom softvéri zistíte na adrese http ://www.humanet.sk .

Termíny a miesto konania

25.2.2015 Košice
26.2.2015 Banská Bystrica
18.3.2015 Bratislava

Neváhajte sa prihlásiť. Počet účastníkov je obmedzený. Rezervujte si svoje miesto včas.

Termíny, program a prihlášky nájdete tu.

Ako jazdí VW T-Roc s výkonom 300 koní?

Zaviedli nás na tie najkrajšie šoférske cesty v južnom Francúzsku, aby sme si vyskúšali nový T-Roc R.

IT je dokonalá ukážka slovenskej kreativity. Tretia časť

Ítečkári sa v tom čase fotili všade, len nie za počítačmi.

V prvom roku fixný výnos až do 8,5 % ročne

Vybrané dlhopisy teraz nakúpite s výnimočným benefitom