Bezplatné prezentácie online ekonomického softvéru

Mnoho šikovných účtovníkov a spoločností už zistilo ako si zjednodušiť používanie ekonomického softvéru a ako ušetriť. Začali používať online ekonomický softvér.

Chcete vedieť prečo sa rozhodli vymeniť klasický ekonomický softvér za online? Príďte to zistiť osobne na jednu z bezplatných prezentácií online ekonomického softvéru Humanet.

Uvidíte praktické ukážky spracovania miezd a účtovníctva online cez internet. Zistíte, že už nemusíte byť viazaný ku konkrétnemu počítaču, že môžete použiť aj tablet, či smartfón. Či sa menia zákony alebo nemenia, už nemusíte sledovať. Sťahovanie a inštalovanie aktualizácií už je dávno minulosťou. Moderný online ekonomický softvér, nech ho spustíte kedykoľvek a kdekoľvek, bude vždy aktuálny.

Viac o online ekonomickom softvéri zistíte na adrese http ://www.humanet.sk .

Termíny a miesto konania

25.2.2015 Košice
26.2.2015 Banská Bystrica
18.3.2015 Bratislava

Neváhajte sa prihlásiť. Počet účastníkov je obmedzený. Rezervujte si svoje miesto včas.

Termíny, program a prihlášky nájdete tu.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.

Dvojitý diplom medzi EU v Bratislave a UNWE v Sofii

Rektor EU v Bratislave podpísal zmluvu o dvojitom diplome s Univerzitou národného a svetového hospodárstva v Sofii.

Ustanovujúce valné zhromaždenie Alumni klubu EU v Bratislave

V utorok 19. júna 2018 sa uskutočnilo ustanovujúce valné zhromaždenie Alumni klubu Ekonomickej univerzity v Bratislave.

Kreditná karta – áno alebo nie

Názory na „kreditky“ sú dvojaké – priaznivci kreditnej karty by bez nej ani nevyšli z domu, no mnohí jej na chuť ešte neprišli.