Bezplatné prezentácie online ekonomického softvéru

Mnoho šikovných účtovníkov a spoločností už zistilo ako si zjednodušiť používanie ekonomického softvéru a ako ušetriť. Začali používať online ekonomický softvér.

Chcete vedieť prečo sa rozhodli vymeniť klasický ekonomický softvér za online? Príďte to zistiť osobne na jednu z bezplatných prezentácií online ekonomického softvéru Humanet.

Uvidíte praktické ukážky spracovania miezd a účtovníctva online cez internet. Zistíte, že už nemusíte byť viazaný ku konkrétnemu počítaču, že môžete použiť aj tablet, či smartfón. Či sa menia zákony alebo nemenia, už nemusíte sledovať. Sťahovanie a inštalovanie aktualizácií už je dávno minulosťou. Moderný online ekonomický softvér, nech ho spustíte kedykoľvek a kdekoľvek, bude vždy aktuálny.

Viac o online ekonomickom softvéri zistíte na adrese http ://www.humanet.sk .

Termíny a miesto konania

25.2.2015 Košice
26.2.2015 Banská Bystrica
18.3.2015 Bratislava

Neváhajte sa prihlásiť. Počet účastníkov je obmedzený. Rezervujte si svoje miesto včas.

Termíny, program a prihlášky nájdete tu.

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.