Zoznámte sa s Lishinu – prvou inteligentnou vôdzkou pre psov

Rozmýšľali ste niekedy nad tým, aké by to bolo, prechádzať sa s Vašim psíkom a nezvierať pri tom vôdzku v dlani?

Za všetko môže nepríjemná príhoda, ktorá sa snáď stala každému z nás. Grega si adoptoval psíka menom Red. Pri jednej z pravidelných prechádzok si Grega potreboval zaviazať na topánkach šnúrky. Pustil na malý moment vôdzku z ruky a práve vtedy Reda niečo vystrašilo. Za malú chvíľu bol preč. Nebojte sa. Tento príbeh má šťastný koniec. Síce po štyroch dňoch ale Red sa našiel. Vysilený, vystrašený, dehydrovaný. Za pár dní bol opäť fit. Aby sa to však už nikdy nestalo, začal Grega hľadať riešenie a po 20 mesiacoch vzniklo Lishinu

lishinusnurky-r110_res.jpg

Lishinu je skratkou z anglického – The leash in you, čo vo voľnom preklade znamená Vôdzka vo Vás. Byť so psíkom ako jedno telo – to je pocit, ktorý sa dá len veľmi ťažko opísať, ale dá sa naň veľmi rýchlo zvyknúť.

Hlavnou súčasťou Lishinu je dômyselné zariadenie – auto uzamykací mechanizmus, ktorý sa sám zasekne, ak psík znenazdajky potiahne, alebo ho rýchlym protipohybom ruky v prípade potreby zaseknete vy. Nepotrebuje preto žiadne gombíky a môžete si užívať slobodu rúk, no zároveň mať psíka úplne pod kontrolou. Štúdie z vývoja navyše ukázali, že KLIK zvuk, ktorý pri zaseknutí Lishinu vydá si psíky spájajú s povelom nesmieš, nerob to. Pravidelným používaním Lishinu tak svojho psíka navyše aj trénujete.

Ak máte radi pohyb, chodíte do prírody, radi beháte a vždy so sebou beriete svojho štvornohého miláčika, určite sa Vám stane, že je Vám klasická vôdzka na obtiaž. Mať psíka neustále pod kontrolou pri behu Vás núti robiť neprirodzené pohyby a sami nemáte z behu takú radosť, akú by ste chceli mať. S Lishinu je však všetko inak. Vôdzku máte na zápästí, s rukami voľne pohybujete, Lishinu sa odvíja a navíja. Váš psík beží vedľa Vás. Bežíte obidvaja ako jeden, a to skutočne musíte zažiť na vlastnej koži.

lishinubehjpg-r496_res.jpg

Nakupujete, otvárate dvere, nesiete tašky alebo telefonujete? S Lishinu ostávajú jednoduché veci stále jednoduché.

Táto revolučná vôdzka je navyše aj skvelým módnym doplnkom. Vybrať si môžete so šiestich farieb a dokonale sa tak zladiť podľa nálady. Okrem toho pre Vás pripravujeme ďalšie prekvapenia a vylepšenia tohto prevratného vynálezu.

lishinufarby-r126_res.jpg

Lishinu je dlhé tri metre, je vhodné pre psíkov do 30 kg a nájdete ho len na www.doginno.skJe dostupné tiež na veterinárnej klinike ZvolenVet, Družstevná 8, Zvolen.

Viac informácií získate aj mailom na: info@doginno.sk.

Chcete nakupovať výhodnejšie, vedieť o pripravovaných produktoch ako prvý, chcete mať možnosť vyhrať zaujímavé ceny? Registrujte sa tu.

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.