Nepomáha vám očný Roll-On? Možno to nie je to pravé orechové

Máte každé ráno pri pohľade do zrkadla pocit prehýrenej noci? Vyskúšali ste už nadmerné množstvo osvedčených očných pomocníkov a ani jeden nie a nie pomôcť? Kruhy a opuchy pod očami trápia nielen ve

Máte pri pohľade do zrkadla každé ráno pocit prehýrenej noci? Vyskúšali ste už nadmerné množstvo osvedčených očných pomocníkov a ani jeden nie a nie pomôcť? Kruhy a opuchy pod očami trápia nielen veľa žien, ale aj mužov a verte, že nemusia byť hneď prejavom zdravotnej komplikácie, možno len nesprávne nanášate očný Roll-On a jeho zloženie nie je to, čo vaše oči vyžadujú.

Zloženie je alfou omegou

Doliva prichádza na trh s inovatívnou novinkou, ktorá vďaka obsahu účinných látok ako extrakt z hnedej morskej riasy, izoflavón, kyselina hyalurónová, kofeín a olivový olej redukuje vrásky, zmierňuje opuchy a kruhy pod očami. Za týmto účinným obsahom sa schováva nové revolučné riešenie s okamžitým chladiacim efektom menom Doliva intenzívny očný Roll-On (15 ml/17,95€).

doliva ocny roll-on.jpg

Účinné zložky a ich vlastnosti:

1. Extrakt z hnedej morskej riasy - “Extrakt podporuje tvorbu kolagénových vlákien, upokojuje pokožku a bojuje proti voľným radikálom,” hovorí PharmDr. Hana Kollegová z Naturproduktu. Navyše tento zázrak obsiahnutý v intenzívnom očnom Roll-On podporuje odbúravanie farbív, ktoré spôsobujú očnému okoliu tmavé kontúry.
  2. Izoflavón – Silne stimuluje tvorbu kolagénu a elastínu, čím redukuje vrásky a vyhladzuje pokožku,” konštatuje odborníčka.
  3. Kyselina hyalurónová – „Poskytuje pokožke vlhkosť a vypĺňa vrásky zvnútra,“  informuje doktorka farmácie.
  4. Kofeín – Zlepšuje krvný obeh. Spevňuje a odvodňuje, čím pomáha v boji proti opuchnutým očiam.
  5. Olivový olej – „ Je bohatým zdrojom vitamínu E a mastných kyselín, ktoré pleť účinne chránia, vyživujú, hydratujú a zjemňujú vrásky,“ dodáva.

Novinka od PharmaTheiss Cosmetics je vhodná aj pre ľudí používajúcich kontaktné šošovky a jej znášanlivosť je dermatologicky testovaná.

Akú zvoliť taktiku pri nanášaní očného Roll-On, aby boli jeho účinky efektívne ?

„Mnoho žien nevolí správnu taktiku pri nanášaní očného Roll-On, čo má za následok, že účinok nie je úplne efektívny a konečný výsledok neuspokojuje,“ hovorí PharmDr. Hana Kollegová.

1. Pred použitím je potrebné Roll-On pretrepať, aby sa kovová gulička navlhčila.
  2. Ráno a večer aplikujte Roll-On na pokožku v oblasti očného okolia.
  3. Krúživými pohybmi jemne vmasírujte guličkou smerom zvnútra von.
  4. Účinok prípravku podporte ľahkým vklepaním pomocou končekov prstov.pouzivanie-roll-on-r733_res.jpg

Spoločnosť Naturprodukt bola založená v roku 1993. Jej najväčším dodávateľom je firma Dr. Theiss Naturwaren, ktorá vyrába prípravky na báze extraktov liečivých bylín a kozmetiku s obsahom jedinečných látok získaných z rastlín. V sortimente nájdeme fytofarmaká, doplnky výživy, prípravky na starostlivosť o pokožku a vlasy, ako aj špeciálnu lekárenskú kozmetiku. Viac informácií o spoločnosti a produktoch sa dozviete na www.naturprodukt.sk

Vaše umenie bude hýbať Tatrami. Zapojte sa do súťaže ZSSK

V hre je preukaz MAXI KLASIK a prestíž!

Dizajn exteriéru nových jednotiek môžu navrhnúť samotní cestujúci (vizualizácia).

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch