Liečivá voda, účinná zbraň v boji proti upchatému nosu

Zvyšovanie ortute teplomera nám naznačuje, že zime na tento rok pravdepodobne odzvonilo. Slnečné lúče nás lákajú, aby sme zo skrine vytiahli jarné outfity. Napriek tomu, že je cez deň pekne a relatívn

Zvyšovanie ortute teplomera nám naznačuje, že zime na tento rok pravdepodobne odzvonilo. Slnečné lúče nás lákajú, aby sme zo skrine vytiahli jarné outfity. Napriek tomu, že je cez deň pekne a relatívne teplo, rána bývajú ešte chladné a niekedy aj zamrznuté. Práve výkyvy teplôt sú živnou pôdou pre smrkajúci nos, ktorý je nepríjemnou súčasťou prechladnutia a sprievodným príznakom mnohých chorôb. V tomto období začínajú kvitnúť prvé rastliny, čo spôsobuje nástup alergicky podmienenej nádchy, sprevádzanej často silným opuchom nosovej sliznice. Nenechajte sa trýzniť a porazte nádchu rafinovane, s BIO Active-Complexom.

Trh nám ponúka množstvo produktov v boji proti nádche, ktoré účinkujú rôznym spôsobom, niektoré napomáhajú odpuchnutiu sliznice, iné zvlhčujú nosnú sliznicu alebo pôsobia antibakteriálne. Prečo by ste si mali vyberať, keď môžete mať všetky účinky v jednom balení?

lieciva voda sprej do nosa aqua med.jpg

100% prírodne zloženie

Kombináciou liečivej vody a účinných látok je určite možné získať uvoľňujúci, zvlhčujúci, protizápalový a dezinfikujúci účinok v jednom balení.

1. Liečivá voda z prameňa Augusta - Získava sa z podzemných pôvodných čistých nálezísk vody, ktoré sú v hĺbke 300m pod zemským povrchom chránené pred znečistením.„Je bohatá na minerálne látky a stopové prvky, vďaka ktorým je nosná sliznica uvoľnená od hlienov, zmierňuje sa jej opuch a zároveň aktivuje bunky. Navyše liečivá voda z prameňa Augusta pomáha pri tráviacich ťažkostiach bez organickej príčiny a používa sa ako kúpeľová terapia na ošetrenie kožných ekzémov a psoriázy,“ hovorí doktorka farmácie PharmDr. Hana Kollegová.
  2. Dexpantenol - Pri jeho nedostatku dochádza k zmene pokožky a slizníc. „Lieči poranenia a pôsobí protizápalovo,“ upresňuje odborníčka.
  3. Hyalurónan – Dlhodobo zvlhčuje sliznicu a pôsobí ako zásobareň na účinné látky,“ konštatuje doktorka.
  4. Eukalyptová silica – Eukalyptus dodáva pocit sviežosti a navyše pôsobí antibakteriálne.

Liečivá voda z prameňa Augusta obsahuje v porovnaní s minerálnymi vodami omnoho viac minerálov. „Kombinácia liečivej vody s obsahom solí z prameňa Augusta, dexpantenolu, kyseliny hyalurónovej a eukalyptovej silice uvoľňuje upchatý nos a uľahčuje odtok sekrétov. Zároveň zvlhčuje vysušenú sliznicu, čím posilňuje jej obrannú funkciu pri prevencii nádchy. Je vhodná aj pri peľových a prachových alergiách, “ dodáva PharmDr. Kollegová.

lieciva voda sprej do nosa aqua meda deti.jpg

Spoločnosť Naturprodukt bola založená v roku 1993. Jej najväčším dodávateľom je firma Dr. Theiss Naturwaren, ktorá vyrába prípravky na báze extraktov liečivých bylín a kozmetiku s obsahom jedinečných látok získaných z rastlín. V sortimente nájdeme fytofarmaká, doplnky výživy, prípravky na starostlivosť o pokožku a vlasy, ako aj špeciálnu lekárenskú kozmetiku. Viac informácií o spoločnosti a produktoch sa dozviete na www.naturprodukt.sk

Polus Market – trh v srdci nákupného centra

Po čerstvú zeleninu, sladučký med, či lokálne pivo už nemusíte chodiť ďaleko. Stačí sa zastaviť v Polus Markete.

Ako dostať akné pod kontrolu? Odhaľte jeho príčiny!

Prečo vás trápia čierne a biele bodky alebo vyrážky? Porozumejte spúšťacím faktorom a zlepšite stav svojej problematickej pleti.

Ušetrite na vykurovaní s novým Teplom so zárukou od ZSE

Vedeli ste, že väčšina nákladov na energie obvykle pripadá na vykurovanie a ohrev vody?

Vo VSD prepli na vyššiu rýchlosť, šetria nám čas a peniaze

Každý chce dobré a rýchle riešenia. Nečudo, veď súčasné technológie nás už dávno predbehli.